Volei masculin: Corona Braşov şi Rapid Bucureşti, în semifinalele campionatului

Data:

CSM Corona Braşov şi CS Rapid Bucureşti s-au calificat, miercuri, în semifinalele Diviziei A1 la volei masculin, după victorii obţinute în deplasare, scrie Agerpres.

Revelaţia Corona, care a fost aproape tot sezonul regulat pe primul loc al clasamentului, a învins-o pe vicecampioana CSA Steaua Bucureşti cu 3-1 (25-18, 24-26, 25-22, 25-22), după ce se impusese şi la Braşov, cu 3-0. Corona a câştigat seria cu 2-0 la general.

Augusto Colito a fost cel mai bun de la Corona, cu 25 de puncte, în timp ce de la Steaua s-a remarcat Gabriel Bontea (19).

CS Rapid Bucureşti a întrecut-o pe CSM Constanţa cu 3-1 (25-18, 23-25, 25-19, 25-16), adjudecându-şi seria cu 2-0, după 3-1 în primul meci al sferturilor. Amir Ghafour (21 puncte) şi Christian Fromm (17) au fost cei mai buni rapidişti.

SCM Zalău a reuşit o victorie nescontată în faţa campioanei CSM Arcada Galaţi, cu 3-0 (25-18, 26-24, 27-25), după ce Arcada câştigase cu acelaşi scor pe teren propriu. Alexandru Ionescu (20) a fost MVP-ul zălăuanilor. Meciul al treilea, decisiv, va avea loc la Galaţi.

SCM ”U” Craiova a întrecut-o pe CS Dinamo Bucureşti cu 3-0 (25-13, 25-20, 25-22), luându-şi revanşa după eşecul cu 2-3 din Capitală.

Milos Culafic (12) şi Wilfrido Hernandez Encarnacion (10) au condus echipa din Bănie la victorie, soarta calificării urmând să se decidă în Şoseaua Ştefan cel Mare.

Seriile din sferturi se dispută după sistemul cel mai bun din trei partide.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tenis: Jucătoarea italiană Camila Giorgi și-a anunțat retragerea

Jucătoarea italiană de tenis Camila Giorgi, câştigătoare a patru titluri în circuitul WTA, a pus capăt carierei la...

Fotbal: Vinicius Junior consideră că succesul Realului se datorează sacrificiului colectiv

Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat că succesul echipei de fotbal Real Madrid, calificată dramatic în finala Ligii...

Fotbal: Şerveţelul pe care a fost semnat primul contract al lui Messi cu FC Barcelona, scos la licitaţie

Şerveţelul de hârtie pe care a fost semnat primul contract al lui Lionel Messi cu FC Barcelona a...

Fotbal: Rapid, sancţionat cu închiderea a 13 sectoare ale stadionului pentru o etapă

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, miercuri, clubul FC Rapid Bucureşti cu măsura...