Volei feminin: CSM Volei Alba-Blaj a învins-o pe Dinamo în play-off

Data:

Campioana CSM Volei Alba-Blaj a învins-o pe CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-1 (27-25, 25-22, 13-25, 30-28), duminică, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Diviziei A1 la volei feminin, scrie Agerpres.

Drussyla Andressa Felix Costa a fost MVP-ul gazdelor, cu 20 de puncte, Katarina Jovic s-a remarcat cu 15 puncte, Jovana Kocic cu 12, iar Bogumila Biarda a adăugat 10.

Jelena Vulin a fost cea mai bună de pe teren, cu 33 de puncte pentru Dinamo.

Sferturile de finală se desfăşoară după sistemul cel mai bun din trei meciuri, următorul al seriei fiind programat la Bucureşti, pe 28 martie.

În faza play-out (locurile 9-12), CSM Constanţa a dispus cu 2-0 la general de CS Ştiinţa Bacău, după ce s-a impus cu 3-0 (25-17, 25-18, 25-15), ca şi sâmbătă.

În schimb, CSU Medicina CNUE Târgu Mureş şi FC Argeş sunt la egalitate. Echipa piteşteană a câştigat sâmbătă cu 3-2, iar duminică s-au impus gazdele, cu 3-0 (25-20, 25-20, 25-14), astfel că va fi nevoie de un meci decisiv.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

NBA – New York Knicks şi-a majorat avansul în semifinala cu Pacers din Conferinţa de Est

New York Knicks a obţinut a doua victorie în semifinala Conferinţei de Est a ligii profesioniste nord-americane de...

Fotbal: De Ligt acuză ca anularea golului lui Bayern este ‘o ruşine’, după eliminarea din Liga Campionilor

Olandezul Matthijs De Ligt, fundaşul echipei Bayern Munchen, a descris decizia arbitrului polonez Szymon Marciniak de a fluiera...

Olimpice: Un ministru ucrainean acuza Rusia ca utilizează sportul pentru ‘propaganda’ sa

Rusia "nu respectă principiile olimpismului" şi utilizează sportul "în scop de propagandă", aşa cum demonstrează intenţia sa de...

Fotbal: Rapid e un club solid financiar, nu trăim din transferurile de jucători, spune Daniel Sandu

Noul director sportiv al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Daniel Sandu, a afirmat, joi, într-un interviu difuzat pe...