Fotbal: Sao Paulo FC a cucerit Supercupa Braziliei

Data:

Echipa Sao Paulo FC a câştigat Supercupa Braziliei la fotbal, învingând cu 4-2 la loviturile de departajare formaţia Palmeiras, campioana naţională en titre, duminică, la Belo Horizonte, informează AFP, scrie Agerpres.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 0-0, după un joc închis, în condiţiile în care ambele echipe au fost lipsite de jucători importanţi.

Sao Paulo, deţinătoarea Cupei Braziliei, şi-a trecut în palmares acest trofeu, redenumit „Supercopa Rei” în memoria „Regelui” Pele, decedat în 2022.

Palmeiras, care a cucerit Supercupa Braziliei în sezonul trecut, nu l-a putut alinia pe „diamantul” său Endrick, care dispută în prezent turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris alături de selecţionata de tineret a ţării sale.

La rândul ei, Sao Paulo FC a jucat fără experimentatul atacant Lucas Moura, fostul jucător al lui PSG şi Tottenham, accidentat, şi nu a putut conta nici pe starul columbian James Rodriguez, al cărui viitor la clubul paulista este în suspans, conform presei braziliene.
AGERPRES 

Distribuie:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...