Fotbal: Mourinho a refuzat-o pe Al-Shabab şi se pregăteşte să negocieze cu Napoli

Data:

Antrenorul portughez Jose Mourinho, care s-a despărţit recent de AS Roma, a refuzat oferta primită de la echipa saudită Al-Shabab şi se pregăteşte să demareze negocierile cu campioana en titre a Italiei, SSC Napoli, informează Sunday Times, scrie Agerpres.

Mourinho, care va împlini 61 de ani pe 26 ianuarie, a fost înlocuit cu Daniele De Rossi la AS Roma, echipă cu care portughezul a reuşit să câştige competiţia Europa Conference League în 2022.

În palmaresul său figurează, de asemenea, două trofee ale Ligii Campionilor, cucerite cu FC Porto (2004) şi Inter Milano (2010), precum şi trofeului Europa League, obţinut cu Manchester United (2017).

Publicaţia citată susţine că Jose Mourinho a refuzat-o pe Al-Shabab, echipă care l-a contactat după concedierea sa de către AS Roma, tehnicianul lusitan nedorind să plece deocamdată din Serie A şi din Europa.

Sunday Times adaugă că Mourinho urmează să se întâlnească săptămâna aceasta cu preşedintele clubului SSC Napoli, Aurelio De Laurentiis, pentru a discuta despre o posibilă preluare a conducerii tehnice a acestei grupări, reuniunea fiind intermediată de Jorge Mendes, agentul antrenorului portughez.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...