Baschet – NBA: Dejan Milojevic, antrenor la Golden State Warriors, a murit la 46 de ani

Data:

Antrenorul secund al Golden State Warriors, Dejan Milojevic, a murit la vârsta de 46 de ani, după ce a suferit un atac de cord,  a confirmat echipa din NBA, scrie cotidianul.ro.

Lui Milojevic i s-a făcut rău în timpul unei cine private cu echipa și a fost transportat la spitalul din Salt Lake City, Utah.

Cei de la Golden State Warriors au spus, că „în ciuda eforturilor de salvare a vieții”, Milojevic a murit miercuri. Antrenorul principal Steve Kerr a spus că asistentul său „a adus bucurie și lumină în fiecare zi cu pasiunea sa”.

Descriind știrea drept o „lovitură șocantă și tragică”, Kerr a spus că Milojevic este „una dintre cele mai pozitive și frumoase ființe umane” pe care le-a cunoscut vreodată.

El a adăugat: „Ne întristăm cu și pentru soția sa Natasa și copiii lor, Nikola și Masa. Jucătorii echipei Golden State Warriors spun că sunt „absolut devastați” de moartea subită a lui Milojevic.

Fostul jucător profesionist s-a alăturat Golden State în 2021 și a făcut parte din staff-ul de antrenori care i-a condus pe Warriors la campionatul NBA în 2022.

Milojevic, născut la Belgrad, a făcut parte din echipa internațională a Serbiei timp de 14 ani și a devenit antrenor secund al echipei naționale în decembrie 2019.

De asemenea, a avut o perioadă ca antrenor principal al KK Buducnost în Liga Adriatică din Muntenegru, înainte de a se muta în Statele Unite pentru Warriors în urmă cu trei ani.

Warriors urma să joace miercuri la Utah Jazz, dar NBA a amânat meciul când a fost făcută publică vestea despre urgența medicală a lui Milojevic.

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, la al 20-lea titlu de campioană naţională

CSA Steaua Bucureşti a cucerit al 20-lea său titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce...

Fotbal: Universitatea Craiova va juca barajul pentru Conference League

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu,...

Fotbal: CFR Cluj, vicecampioană a României

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1...

Formula 1: Oscar Piastri (McLaren) s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola

Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui...