Fotbal: Bayern Munchen va organiza o ceremonie în onoarea lui Franz Beckenbauer pe 19 ianuarie, pe Allianz Arena

Data:

Clubul german de fotbal FC Bayern Munchen va organiza vineri 19 ianuarie o ceremonie de comemorare a legendarului Franz Beckenbauer, pe Allianz Arena, a anunţat gruparea bavareză, marţi, într-un comunicat citat de AFP, scrie Agerpres.

”Prieteni şi colegi din sportul naţional şi internaţional, din lumea culturii şi politicii, precum şi toţi fanii din marea familie a fotbalului” sunt invitaţi să îşi ia adio de la Kaiser, pe 19 ianuarie, cu începere de la ora locală 15:00 (16:00, ora României).

Fostul mare fotbalist, antrenor şi conducător german Franz Beckenbauer s-a stins, duminică, la vârsta de 78 de ani, în mijlocul familiei.

Bayern l-a omagiat pe Kaiser Franz şi la antrenamentul marţi, când antrenorul Thomas Tuchel şi jucătorii au pozat alături de un tricou pe care scria ”Danke Franz” (Mulţumim Franz) şi cu tricoul pe care Beckenbauer l-a purtat în 1965. Allianz Arena a fost iluminată cu acelaşi mesaj, iar acest lucru se va repeta şi în serile următoare, potrivit clubului.

Reprezentanţii lui Bayern vor semna, miercuri, în cartea de condoleanţe a Guvernului Bavariei, împreună cu prim-ministrul landului, Markus Soeder.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...