Tenis – WTA: Naomi Osaka a câştigat la Brisbane primul său meci după o absenţă de mai bine de un an

Data:

Japoneza Naomi Osaka, fost lider mondial al tenisului feminin, a câştigat luni primul său meci după o absenţă de mai bine de un an, impunându-se la mare luptă în faţa germancei Tamara Korpatsch, cu 6-3, 7-6 (11/9), la turneul WTA 500 de la Brisbane, informează AFP, scrie Agerpres.

Naomi Osaka, în vârstă de 26 de ani, s-a impus după o oră şi 47 de minute în faţa unei adversare aflate pe locul 83 în ierarhia WTA.

„Am fost foarte nervoasă, însă am fost fericită să fiu aici”, a spus Osaka, care nu mai jucase din septembrie 2022. Japoneza, care s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală, a avut un copil în luna iulie.

Ea a declarat că maternitatea i-a schimbat viziunea asupra jocului şi că înainte s-a simţit prea izolată de fani şi de celelalte jucătoare.

„În ultimii doi ani în care am jucat înainte de a o avea pe fiica mea, nu am dat înapoi atâta dragoste pe cât mi s-a oferit. Am cu adevărat impresia că este ceea ce vreau să fac de acum înainte. Apreciez cu adevărat faptul că oamenii vin să mă încurajeze”, a spus japoneza.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...