Fotbal: Manchester United trebuie să înveţe din eşecurile sale, afirmă antrenorul Erik ten Hag

Data:

Manchester United „trebuie să înveţe” din eşecurile sale, a declarat antrenorul Eric ten Hag după cea de-a patra înfrângere suferită de elevii săi în Liga Campionilor la fotbal, marţi seara, în faţa formaţiei Bayern Munchen (scor 0-1), în ultimul meci din grupă, informează AFP, scrie Agerpres.

„Nu privesc campania europeană cu regrete. Ne-am dorit să fim în Liga Campionilor, scopul a fost întotdeauna calificarea, dar trebuie să învăţăm din asta”, a spus tehnicianul olandez la finalul jocului de pe Old Trafford.

Calificarea „nu am pierdut-o astăzi (marţi, n. red.)”, a adăugat el, referindu-se la „greşelile individuale” făcute în meciurile anterioare. „Astăzi am jucat din nou bine, nu meritam să pierdem, dar am pierdut din nou”, a adăugat el.

„Ca antrenor, trebuie să îmbunătăţesc echipa, să o fac să progreseze, trebuie să ghidez jucătorii, iar ei trebuie să-şi asume responsabilităţile, aşa că trebuie să o facem împreună”, a subliniat Erik ten Hag.

Manchester United a suferit marţi a patra înfrângere în şase meciuri din Champions League, rezultat care elimină clubul englez din toate competiţiile europene. Aceasta este a 12-a înfrângere în 24 de meciuri disputate de la debutul acestui sezon în toate competiţiile.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

F1: Ayrton Senna va fi omagiat de Sebastian Vettel cu ocazia MP al regiunii Emilia Romagna

Fostul pilot de Formula 1 Sebastian Vettel a organizat mai multe activităţi pentru a-i aduce un omagiu regretatului...

Manchester City pierde un jucător important pentru ultimele două meciuri ale sezonului

Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, în care City poate fi...

Sevilla FC rămâne fără capitan la finalul sezonului

Internaţionalul spaniol Jesus Navas, căpitanul echipei Sevilla FC, se va despărţi de clubul andaluz la finalul acestui sezon,...

Bruno Fernandes și-ar dori să rămână la Manchester United

Căpitanul echipei de fotbal Manchester United, Bruno Fernandes, a afirmat că vrea să rămână la gruparea de pe...