Fotbal: Cristiano Ronaldo a marcat al 50-lea său gol din 2023

Data:

Starul portughez Cristiano Ronaldo a marcat al 50-lea său gol din 2023, ajutându-şi actuala echipă, Al-Nassr, să se califice în semifinalele Cupei Regelui Arabiei Saudite la fotbal, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 5-2, formaţia Al-Shabab, informează EFE, scrie Agerpres.

Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, a înscris al patrulea gol al oaspeţilor, în minutul 74, după o pasă a compatriotului său Otavio.

Este pentru a opta oară în cariera sa când atacantul lusitan atinge borna de 50 de goluri marcate pe parcursul unui an calendaristic, Cristiano Ronaldo fiind depăşit doar de marele său rival argentinian Lionel Messi, care a reuşit acest lucru de nouă ori, conform Goal.com.

Celelalte goluri ale echipei Al-Nassr în partida de luni au fost marcate de Seko Fofana (17), Sadio Mane (28), Abdulrahman Ghareeb (45+4) şi Mohammed Maran (90+6).

Al-Hilal, actualul lider al campionatului Arabiei Saudite, s-a calificat la rândul său în semifinalele Cupei Regelui, după ce a dispus cu 3-0 de Al-Taawoun, prin golurile lui Michael (45+2), Aleksandar Mitrovic (51) şi Malcom (84)

Într-o altă partidă din sferturile de finală, Al-Khaleej a dispus cu 2-1 de Abha, echipa portarului român Ciprian Tătăruşanu, integralist în acest joc.

Ultimul meci din această fază a competiţiei Al-Faysaly – Al-Ittihad, va avea loc pe 19 decembrie.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Unul dintre şefii ‘ultraşilor’ echipei AC Milan, arestat pentru tentativă de omor în 2019

Daniele Cataldo, cunoscut ultras al echipei italiene de fotbal AC Milan şi mâna dreaptă a şefului facţiunii radicale...

Vrem să dăm tot ce avem mai bun în partida cu Bayern, spune antrenorul lui VfB Stuttgart

Antrenorul echipei VfB Stuttgart, Sebastian Hoeness, are cuvinte de apreciere pentru Bayern Munchen, adversara de sâmbătă a şvabilor...

COSR: Sumele vehiculate pentru premierea sportivilor au caracter preliminar şi rol de estimare

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a analizat în cadrul şedinţei de joi propunerile federaţiilor cu...

Wawrinka s-a calificat în optimi la Stockholm

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, la 39 de ani, s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP 250...