Golf: Tiger Woods vrea să dispute un turneu pe lună în 2024

Data:

Legendarul jucător american de golf Tiger Woods a anunţat că doreşte să dispute un turneu pe lună în cursul anului 2024, după ce a participat, săptămâna trecută, la prima sa competiţie după intervenţia chirurgicală la gleznă efectuată în luna aprilie, informează AFP, scrie Agerpres.

Woods, în vârstă de 47 de ani, a concurat de joi până duminică în Hero World Challenge din Bahamas, unde s-a clasat pe locul 18 din 20 de participanţi.

Victima unui grav accident de maşină în 2021, jucătorul cu 15 titluri majore în palmares a stat departe de circuit timp de peste un an, înainte de a reveni la Mastersul din 2022, pe care l-a încheiat pe locul 47.

În acest an, americanul s-a retras în turul al treilea al Mastersului de la Augusta, înainte de a se opera la glezna dreaptă în aprilie, din cauza sechelelor după accidentul rutier.

„Apreciez drumul lung parcurs. Mi-aş fi dorit să fi jucat într-un mod mai curat, dar asta va fi pentru data viitoare”, a spus Woods, care consideră „rezonabil” obiectivul său de a disputa un turneu pe lună, anul viitor.

„Asta îmi oferă câteva săptămâni pentru recuperare şi una pentru a crea presiune. Poate îmi voi găsi ritmul astfel. Acesta este planul pentru anul viitor, nu îl voi schimba”, a adăugat el.

Numărul unu mondial din golful profesionist, americanul Scottie Scheffler, a câştigat turneul Hero World Challenge, în faţa austriacului Sepp Straka.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...