Mourinho se consideră un ‘bandit al fotbalului’

Data:

Antrenorul echipei AS Roma, portughezul Jose Mourinho, a declarat, duminică seara, după meciul câştigat cu Udinese (3-1), că este un ”bandit al fotbalului”, transmite EFE, scrie Agerpres.

”În fotbal, te naşti bandit, nu devii. Eu, spre exemplu, sunt un bandit al fotbalului. Încerc să influenţez echipa şi vom vedea dacă voi reuşi”, a afirmat Mourinho.

Tehnicianul e în continuare nemulţumit că AS Roma nu reuşeşte să câştige în deplasare prea des: ”Am avut echipe care erau bande de hoţi, cărora le plăcea să joace în deplasare. Noi (AS Roma), ca echipă, nu facem asta, sunt oameni cărora le place confortul acasă pentru că le este dor de mama sau de bunica să le facă dulciuri. Avem o mică problemă aici”.

Mourinho a recunoscut că echipa este inconstantă, cu suişuri şi coborâşuri şi a criticat faptul că nu Roma nu reuşeşte să tranşeze meciurile mai devreme: ”Parcă încercăm să batem recordul de goluri marcate în ultimele minute”.

În partida cu Udinese, de pe Stadio Olimpico, AS Roma s-a desprins în min. 81, prin golul lui Paulo Dybala, iar Stephan El Shaarawy a închis tabela în min. 90. Gianluca Mancini deschisese scorul pentru ”giallorossi” (20), dar Florian Thauvin (57) a restabilit egalitatea.

AS Roma ocupă locul 5 în Serie A după 13 etape.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Unul dintre şefii ‘ultraşilor’ echipei AC Milan, arestat pentru tentativă de omor în 2019

Daniele Cataldo, cunoscut ultras al echipei italiene de fotbal AC Milan şi mâna dreaptă a şefului facţiunii radicale...

Vrem să dăm tot ce avem mai bun în partida cu Bayern, spune antrenorul lui VfB Stuttgart

Antrenorul echipei VfB Stuttgart, Sebastian Hoeness, are cuvinte de apreciere pentru Bayern Munchen, adversara de sâmbătă a şvabilor...

COSR: Sumele vehiculate pentru premierea sportivilor au caracter preliminar şi rol de estimare

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a analizat în cadrul şedinţei de joi propunerile federaţiilor cu...

Wawrinka s-a calificat în optimi la Stockholm

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, la 39 de ani, s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP 250...