Fotbal: Columbus Crew, cu Măţan titular, s-a calificat în finala Conferinţei de Est a MLS

Data:

Columbus Crew, cu românul Alexandru Măţan pe teren până în minutul 90, s-a calificat sâmbătă în finala Conferinţei de Est a Major League Soccer (MLS), după ce a învins-o pe Orlando City SC cu 2-0, după prelungiri, scrie Agerpres.

În meciul disputat pe Exploria Stadium din Orlando, Columbus Crew s-a impus prin golurile marcate de Christian Ramirez (93), cel care l-a înlocuit pe Măţan (90), şi Cucho Hernandez (113).

În finala Conferinţei de Est, prevăzută la Cincinnati pe 2 decembrie, Columbus Crew va întâlni formaţia FC Cincinnati, care a eliminat-o pe Philadelphia Union cu 1-0, prin golul lui Yerson Mosquera din minutul 90+4.

În finala Conferinţei de Vest a MLS, se vor înfrunta Los Angeles FC şi Houston Dynamo.

Los Angeles FC (LAFC), campioana en titre a MLS, a învins-o în semifinalele Conferinţei de Vest, duminică, pe Seattle Sounders cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Denis Bouanga în minutul 30.

LAFC, aflată pe locul trei după sezonul regulat, va juca în finală cu Houston Dynamo, care a eliminat-o cu 1-0 pe Sporting Kansas City în cealaltă semifinală. Unicul gol al partidei a fost marcat de Franco Escobar (39).

În septembrie, Houston Dynamo a câştigat Cupa Statelor Unite (US Open Cup), după ce a învins-o pe Inter Miami, fără starul Lionel Messi, cu 2-1.

Finala Conferinţei de Vest dintre LAFC şi Houston Dynamo are loc tot sâmbătă 2 decembrie într-o singură manşă pe BMO Stadium din Los Angeles. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...