Fotbal: Dragoş Iancu (AFC Hermannstadt), după operaţie – În 3-4 luni voi reveni pe teren

Data:

Mijlocaşul Dragoş Iancu, de la AFC Hermannstadt, operat luni după o fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng, a afirmat că în 3-4 luni va reîncepe să joace fotbal, scrie Agerpres.

„Mă simt super bine. A fost un pic lungă operaţia, vreo patru ore, dar totul e bine. Tot ceea ce mi-a promis domnul doctor aşa se va întâmpla, în trei-patru luni o să revin pe teren. Nu am dureri, totul este bine. Să vedem, o să ne gândim unde o să facem recuperarea ca să fie totul bine. Am primit mii de mesaje. Mulţumesc tuturor şi o să revin cât mai repede”, a afirmat Iancu într-un interviu de pe patul de spital, difuzat de pagina de Facebook a echipei sibiene.

Căpitanul echipei Petrolul Ploieşti, Valentin Ţicu, cel care l-a accidentat pe Iancu în partida de duminică, a afirmat că faultul nu a fost intenţionat prezentând scuze fotbalistului formaţiei sibiene.

„Vreau să îi prezint scuze publice lui Dragoş Iancu, familiei lui şi clubului Hermannstadt. Îmi pare rău, nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla, nu s-a pus problema să fie ceva intenţionat. Sper să fie bine şi toată puterea mea merge către el. Voi încerca să-l ajut cu tot ceea ce pot, are tot sprijinul meu şi îmi doresc ca Dragoş să-şi revină cât mai repede”, a transmis Valentin Ţicu.

Petrolul Ploieşti a terminat la egalitate cu FC Hermannstadt, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

Gazdele au jucat aproape tot meciul în zece oameni, după ce Valentin Ţicu a fost eliminat în minutul 6, pentru un fault dur la Dragoş Iancu. Fotbalistul oaspeţilor s-a ales cu fractură deschisă de peroneu la piciorul stâng şi a fost operat la un spital din Bucureşti.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...