Fotbal: Real Madrid l-a felicitat pe Julio Iglesias cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani

Data:

Real Madrid l-a felicitat pe celebrul cântăreţ Julio Iglesias, fost portar la clubul de fotbal din capitala Spaniei, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani, informează cotidianul sportiv Marca, scrie Agerpres.

Într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, clubul madrilen a ţinut să transmită lui Julio Iglesias toată admiraţia şi afecţiunea sa într-o zi importantă pentru el.

„Felicitări, dragă Julio Iglesias, la sărbătorirea vârstei de 80 de ani! Suntem mândri de o legendă ca tine, un mare madrilen şi membru de onoare al lui Real Madrid. Admiraţia şi afecţiunea noastră din partea clubului vieţii tale”, a scris Real Madrid pe contul său de reţeaua X (fostă Twitter).

Născut pe 23 septembrie 1943 la Madrid, Julio Iglesias era un promiţător fotbalist care a jucat ca portar la Real Madrid, la începutul anilor ’60.. Însă, pe 22 septembrie 1962, totul a fost întrerupt, după ce cântăreţul a fost implicat într-un accident rutier care l-a ţinut o perioadă în spital. În timpul internării sale, medicii i-au spus că nu va mai merge niciodată.

Deşi în cele din urmă a reuşit să meargă din nou, Julio Iglesias a abandonat fotbalul şi a dat frâu liber noii sale laturi: muzica. Cinci decenii mai târziu, artistul madrilen este unul dintre cei mai influenţi oameni ai scenei muzicale din Spania şi unul dintre spaniolii cu cel mai mare succes dincolo de graniţele ţării sale.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – În ziua de azi nu mai există favorită la campionat

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu există...

Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al echipei Real Madrid, în prezent liber de contract, a fost contactat...

Marius Şumudică (Rapid) – Cred că a sosit timpul să luăm puncte şi acasă

Antrenorul echipei Rapid, Marius Şumudică, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că a venit timpul ca formaţia...

Penarol Montevideo, ultima echipă calificată în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Echipa uruguayană Penarol Montevideo s-a calificat în semifinalele competiţiei Copa Libertadores la fotbal, echivalentul Ligii Campionilor europeni, după...