Haltere: Bianca Dumitrescu, locul 8 la Mondialele de la Riad

Data:

Sportiva română Bianca Dumitrescu s-a clasat pe locul 8 la la categoria 45 kg, la ambele stiluri şi la total, luni, în prima zi a Campionatelor Mondiale de haltere de la Riad (Arabia Saudită), competiţie de calificare la JO 2024, scrie Agerpres.

Bianca Dumitrescu (CS Farul Constanţa) a fost a opta la stilul smuls, cu 62 kg, tot a opta la aruncat, cu 80 kg, şi a opta la total, cu 142 kg.

Cosmina Pană (CSM Bacău) a evoluat la cat. 49 kg, în Grupa C, şi s-a clasat pe locul 7 la smuls, cu 73 kg, dar nu a mai concurat la stilul aruncat, din cauza unei accidentări suferite la spate în timpul concursului, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere.

Clasamentul final al categoriei se va decide după desfăşurarea întrecerilor din Grupa A, în care va evolua şi Mihaela Cambei, marţi, de la ora 16:30.

Cristian Luca (CS Dinamo Bucureşti) a evoluat în Grupa B a categoriei 55 kg, clasându-se pe locul 4, la stilul smuls, cu 105 kg, pe locul 8 la aruncat, cu 125 kg, şi tot pe 8 la total, cu 230 kg. Clasamentul final va fi stabilit după întrecerile de la Grupa A, programate marţi.

Ionadi Iancu a evoluat în Grupa D a categoriei 61 kg, fiind al nouălea la smuls, cu 100 kg, al optulea la aruncat, cu 130 kg, şi tot al optulea la total, cu 230 kg. Clasamentul final va fi disponibil după desfăşurarea Grupei A, miercuri.

La competiţie participă 719 sportivi din peste 100 de ţări, 354 la feminin şi 365 la masculin, România aliniind 5 fete şi 3 băieţi.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în sferturi la Anvers

Tenismanul grec Stefanos Tsitsipas, al doilea favorit, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ATP 250...

Wawrinka îşi continuă aventura la Stockholm (ATP)

Tenismanul elveţian Stan Wawrinka, la 39 de ani, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP 250...

Ana Bogdan s-a oprit în sferturi la Osaka (WTA); Monica Niculescu va juca finala de dublu

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a fost învinsă de olandeza Suzan Lamens cu 4-6, 6-3, 6-3, vineri,...

Handbal masculin: CS Dinamo Bucureşti, învinsă de PSG, în Liga Campionilor

CS Dinamo Bucureşti a fost învinsă de echipa Paris Saint-Germain Handball, cu scorul de 35-32 (16-19), joi seara,...