Fotbal: Lionel Messi a ajutat-o pe Inter Miami să obţină o nouă victorie în Leagues Cup

Data:

Argentinianul Lionel Messi s-a dovedit din nou decisiv pentru Inter Miami, ajutându-şi echipa să se califice în sferturile de finală ale competiţie Leagues Cup, după o victorie la loviturile de departajare în faţa formaţiei FC Dallas, duminică seara, la Frisco (Texas), în faţa a 28.000 de spectatori, scrie Agerpres.

Messi, fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain, a reuşit o dublă în timpul regulamentar al acestui meci, ajungând astfel la un total de şapte goluri în patru partide disputate pentru clubul din Florida, cu care a semnat în această vară.

Căpitanul selecţionatei Argentinei a deschis scorul în minutul 6, iar în finalul reprizei secunde a marcat din nou, în urma unei lovituri libere (85), graţie căreia a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj (4-4), evitând astfel eliminarea echipei sale.

La sfârşitul timpului regulamentar de joc, conform regulamentului, s-a trecut direct la loviturile de departajare, unde Messi a transformat primul penalty al lui Inter Miami, care s-a impus în final cu 5-3.

La Inter Miami au evoluat ca titulari în acest meci alţi doi foşti jucători ai formaţiei FC Barcelona, spaniolii Jordi Alba şi Sergio Busquets.

Jordi Alba a oferit două pase decisive, una dintre ele la golul marcat de Messi în debutul partidei, Sergi Busquets a transformat cel de-al doilea penalty al echipei sale la loviturile de departajare.

Leagues Cup este o competiţie rezervată cluburilor din Major League Soccer (MLS) şi Liga mexicană (Liga MX), anul acesta derulându-se prima sa ediţie.

Inter Miami va înfrunta în sferturile de finală câştigătoarea partidei dintre Huston Dynamo şi Charlotte FC.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Xabi Alonso spune că ”jucătorii trebuie ascultaţi” în privinţa calendarului supraaglomerat

Antrenorul echipei germane de fotbal Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, a spus că înţelege criticile formulate de jucători la...

Ioan Ovidiu Sabău (U Cluj) – Nu avem voie să ne mulţumim cu puţin

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea...

Haţegan, delegat ca arbitru asistent video la meciul Al-Ain – Auckland City, din Cupa Intercontinentală

Arbitrul român Ovidiu Haţegan va îndeplini rolul de arbitru asistent video la partida dintre Al-Ain şi Auckland City,...

Dan Petrescu (CFR Cluj), despre FC Hermannstadt – Merită să fie sus în clasament

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din...