Ciclism – MTB: Vlad Dascălu a câştigat titlul de campion naţional şi în cursa scurtă

Data:

Ciclistul Vlad Dascălu a câştigat titlul în cursa scurtă (XCC – cross-country short track), vineri, în cadrul Campionatelor Naţional de mountain bike de la Păltiniş, după ce se impusese miercuri şi în cursa olimpică (XCO – cross-country olympic), scrie Agerpres.

Dascălu (CS Dinamo Bucureşti), proaspăt medaliat cu aur la Jocurile Europene din Polonia, în cursa olimpică, s-a impus la categoria elite cu timpul de 24 min 14 sec, devansându-i pe Patrick Pescaru (ACS NoMad Multisport), 26 min 52 sec, şi pe Ede Molnar (ACS Bikexpert), 27 min 20 sec, etc.

La Under-23, Pescaru a fost primul, urmat de Eduard Kubat (ACS Velocitas), 27 min 22 sec, şi de Vlad Nicolae Armean (CSM Mediaş), la un tur.

Titlul la elite feminin a fost obţinut de Manuela Mureşan (CS Dinamo), în 26 min 27 sec, urmată de Suzanne Hilbert (ACS NoMad Multisport), în 27 min 35 sec, şi de Eszter Bereczki (ACS Velocitas), 28 min 50 sec.

La juniori primul a fost Elias Hozat (CSU Scott), în 23 min 15 sec, iar la junioare a câştigat Wendy Bunea (ACS Next Sports), în 25 min 03 sec.

Mihai-Bogdan Brînză (ACS Bikexpert) s-a impus în cursa cadeţilor, în 24 min 42 sec, iar Iana Alesia Balteş (CSU Scott) a ieşit învingătoare la cadete, în 21 min 27 sec.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Mijlocaşul Christian Eriksen nu s-a gândit niciodată să plece de la Manchester United

Fotbalistul danez Christian Eriksen a declarat joi că nu s-a gândit niciodată să plece de la Manchester United,...

Piaţa în care se află stadionul lui Bayern Munchen va purta numele lui Franz Beckenbauer

Piaţa în care se află stadionul lui Bayern Munchen, Allianz Arena, va purta numele lui Franz Beckenbauer, pentru...

Mads Pedersen a câştigat etapa a doua a Turului Luxemburgului

Ciclistul danez Mads Pedersen (Lidl-Trek) a câştigat joi etapa a doua a Turului Luxemburgului, în faţa olandezului Mathieu...

CSM CSU Oradea, eliminată dramatic din Liga Campionilor

CSM CSU Oradea a fost învinsă dramatic de echipa greacă PAOK Mateco Salonic, cu scorul de 81-80 (19-24,...