Fotbal: Fulham a respins o ofertă a echipei saudite Al-Hilal pentru Aleksandar Mitrovic

Data:

Clubul englez de fotbal Fulham a respins o ofertă de 25 de milioane de lire sterline a echipei saudite Al-Hilal pentru atacantul sârb Aleksandar Mitrovic, informează miercuri BBC, scrie Agerpres.

Mitrovic, în vârstă de 28 de ani, s-a transferat în 2018 de la Newcastle United la Fulham, care a plătit atunci 22 milioane de lire sterline pentru serviciile sale, potrivit presei. Sârbul mai are trei ani de contact cu actuala sa formaţie.

Surse de la Fulham au declarat pentru BBC Sport că gruparea londoneză a respins fără ezitare oferta şi nu vrea să-l vândă pe Mitrovic.

Al-Hilal a obţinut în această vară semnătura fundaşului Kalidou Koulibaly, venit de la Chelsea, şi a mijlocaşului Ruben Neves, de la Wolverhampton.

Mitrovic a marcat 14 goluri în ediţia trecută din Premier League, în care Fulham a încheiat pe locul 10 la revenirea sa în elită. În sezonul 2022-2023, atacantul a stabilit un record pentru Championship, înscriind 43 de goluri în 44 de meciuri.

Mitrovic a fost suspendat opt meciuri şi amendat cu 75.000 de lire sterline pentru că l-a împins pe arbitrul Chris Kavanagh în timpul meciului pierdut în faţa lui Manchester United în sferturile de finală ale Cupei Angliei în luna aprilie. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...