Fotbal: Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid

Data:

Mijlocaşul croat Luka Modric şi-a prelungit cu un an contractul cu Real Madrid, până la 30 iunie 2024, a anunţat luni clubul de fotbal din capitala Spaniei, citat de agenţia EFE, scrie Agerpres.

Modric, în vârstă de 37 de ani, a refuzat o ofertă consistentă venită din Arabia Saudită şi a decis să rămână la Real Madrid, club la care s-a transferat în 2012 de la formaţia engleză Tottenham Hotspur.

Internaţionalul croat a declarat anterior că „visul” său este să se retragă din activitate ca jucător al clubului madrilen.

„În cele unsprezece sezoane în care a apăra tricoul nostru, Luka Modric a disputat 488 de meciuri şi a câştigat 23 de titluri: 5 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 3 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Regelui şi 4 Supercupe ale Spaniei”, precizează Real Madrid într-un comunicat.

„De-a lungul carierei sale de jucător la Real Madrid, Modric a cucerit cele mai înalte distincţii individuale, precum Balonul de Aur 2018, Premiul pentru cel mai bun jucător FIFA 2018, Premiul Jucătorul anului UEFA 2017/18, Balonul de Aur la Cupa Mondială a Cluburilor 2017, iar în acest sezon a făcut parte din XI-le Mondial FIFA/FIFPRO, pentru a şasea oară în cariera sa. În plus, a fost Balonul de Aur al Cupei Mondiale din Rusia şi Balonul de Bronz la Mondialul din Qatar”, subliniază Real Madrid.
AGERPERS 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Constantin Gâlcă (Universitatea Craiova) – Oţelul e o echipă agresivă, joacă de la egal la egal cu toate echipele

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Constantin Gâlcă, a declarat,vineri, într-o conferinţă de presă, că adversara din etapa a 12-a...

Şumudică (Rapid) – Nu mă interesează că jucăm cu ultima clasată, nu mai putem face paşi greşiţi

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid Bucureşti, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu...

Tricou special pentru jucătorii lui Bayer Leverkusen, la 120 de ani de la înfiinţarea clubului

Jucătorii echipei Bayer Leverkusen, campioana en-titre a Germaniei, vor evolua în această sâmbătă, în etapa a şasea a...

Sabalenka, învinsă de Muchova în sferturi la Beijing (WTA)

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, numărul doi mondial, a fost învinsă de Karolina Muchova cu 7-6 (7/5),...