Fotbal: Messi va spori popularitatea Ligii nord-americane, crede Neymar

Data:

Internaţionalul brazilian Neymar, atacantul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, a afirmat că ştia deja că Lionel Messi va semna cu clubul Inter Miami din Statele Unite şi a prezis că sosirea starului argentinian în Liga nord-americană (MLS) va spori popularitatea acesteia, informează Reuters, scrie Agerpres.

Messi, în vârstă de 35 de ani, campion mondial cu selecţionata ţării sale în luna decembrie 2022, a anunţat miercuri că intenţionează să-şi continue cariera la gruparea din Florida, condusă de englezul David Beckham, după expirarea contractului său cu campioana Franţei, la finele acestei luni.

„Ştiam deja… Messi este unul dintre cei mai buni prieteni ai meci, este darul pe care fotbalul mi l-a oferit, să am ocazia să-l cunosc, să joc alături de el şi apoi să avem o prietenie aşa de frumoasă”, a declarat Neymar într-un interviu pentru ESPN Brazilia.

„I-am spus că va fi foarte fericit, datorită oraşului, stilului de viaţă şi a oportunităţii de a trăi şi a juca la Miami. Sunt sigur că Leo va schimba liga în Statele Unite. Cred că liga va fi mult mai populară, aşa că toată lumea trebuie să profite şi să se bucure să-l privească jucând, pentru că, din păcate, nimic nu durează pentru totdeauna”, a adăugat el.

Neymar, care a fost coechipier cu Messi atât la FC Barcelona, cât şi la Paris Saint-Germain, l-a vizitat pe baschetbalistul Jimmy Butler în Florida, vineri, înaintea celui de-al patrulea meci al finalei NBA.

Butler, jucătorul echipei Miami Heat, selecţionat de şase ori pentru All-Star Game, s-a declarat încântat de sosirea lui Messi la Inter Miami, fiind convins la rândul său că starul argentinian va face mult bine fotbalului american.

„Acum că este aici, cred că toţii fanii fotbalului din întreaga lume vor veni şi vor avea şansa să-l vadă jucând. Mă bucur că este aici”, le-a declarat Butler reporterilor, săptămâna trecută.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...