CSA Steaua a inaugurat un fan shop în incinta unui hipermarket din Capitală

Data:

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a inaugurat, vineri, în incinta unui hipermarket din Capitală, un fan shop unde suporterii vor putea achiziţiona o gamă variată de produse oficiale cu însemnele grupării militare, scrie Agerpres.

Prezent la evenimentul de lansare de la hipermarketul Auchan Drumul Taberelor, preşedintele CSA Steaua, Răzvan Ştefan Bichir, a declarat că fan shop-ul este un cadou pentru suporteri cu ocazia împlinirii a 76 de ani de la înfiinţarea clubului.

„Cu mare bucurie în suflet inaugurăm astăzi primul fan shop Steaua Bucureşti împreună cu un partener de renume în România şi la nivel mondial. Sperăm ca parteneriatul cu Auchan să fie pe o perioadă cât mai îndelungată, să fie fructuos şi să îi bucure pe suporterii echipei Steaua, care îşi vor putea cumpăra din acest fan shop lucruri cu emblema clubului pe care îl iubesc. Acest fan shop este un cadou din partea noastră şi a partenerului nostru pentru suporteri cu ocazia a 76 de ani de existenţă a clubului nostru”, a spus Bichir.

Fostul fotbalist Ştefan Iovan, câştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, a afirmat că nu contează dacă fanii FCSB vor cumpăra produse din acest fan shop deoarece banii vor ajunge în contul CSA Steaua.

„Steaua este cel mai titrat club din România, iar acest magazin din Ghencea este dedicat suporterilor noştri numeroşi. Sperăm noi ca numărul lor să crească şi mai mult de acum înainte, pentru că acum fiecare poate acum să vină la acest fan shop să achiziţioneze ce îşi doreşte. Nu contează dacă vor cumpăra şi fanii celor de la FCSB, pentru că banii vor intra în conturile Stelei”, a explicat Iovan.

Marian Drăgulescu, multiplu medaliat olimpic, mondial şi european, speră ca în viitor în fan shop să se regăsească la vânzare şi un echipament de gimnastică.

”Prin acest fan shop se promovează clubul Steaua, se promovează sportul, se promovează performanţa. Steaua este numit clubul de lângă inimă, aşa că sper că aceste produse să ajungă lângă cât mai multe inimi, iar familia noastră să se mărească. Să devenim clubul cu cei mai mulţi suporteri din România, dacă nu suntem deja. Am văzut produsele, unele le-am probat deja, sunt frumoase şi reuşite. Nu ştiu ce ar lipsi dintre produse, poate un trening ar trebui, poate şi un echipament de gimnastică, deci se poate mări acest fan shop”, a precizat Drăgulescu, în prezent antrenorul lotului de gimnastică masculină al CSA Steaua.

Prezentă la eveniment, fosta scrimeră Simona Gherman, campioană olimpică, mondială şi europeană, a subliniat importanţa parteneriatului pentru susţinerea sportivilor din cadrul CSA Steaua.

„Suntem foarte bucuroşi de acest parteneriat, suporterii stelişti sunt convinsă că vor fi fericiţi că vor putea astfel să achiziţioneze produse cu marca Steaua. Avem nevoie de cât mai mulţi parteneri să ne vină alături pentru a promova sportivii de mâine. Steaua este un club de înaltă performanţă, cu sportivi foarte valoroşi, iar acest partener va pune umărul la dezvoltarea lor. Eu sunt de la 10 ani la Steaua, nu îmi aduc aminte să îmi fi cumpărat ceva cu emblema clubului atunci, însă mă bucur că acum copiii de azi au ocazia să achiziţioneze diverse lucruri cu marca Steaua”, a adăugat Simona Gherman, care ocupă în prezent funcţia de manager al secţiilor de scrimă şi gimnastică artistică din cadrul CSA Steaua.

Începând de vineri, o gamă variată de produse oficiale ale clubului Steaua Bucureşti sunt disponibile în hipermarketul Auchan Drumul Taberelor, într-o zonă special amenajată. Fan shop-ul Steaua Bucureşti din hipermarketul aflat în apropierea Stadionului Steaua cuprinde serie de articole şi suveniruri precum mingi de fotbal, tricouri, fulare, sticle de apă din oţel inoxidabil sau obiecte de decor cu preţuri începând de la 19,99 lei şi ajungând până la 99,99 lei. Articolele sunt disponibile, într-o primă etapă, exclusiv în hipermarket, urmând să fie listate şi online. Mai mult, în perioada 9-30 iunie, membrii MyCLUB Auchan primesc la achiziţia produselor din fan shop 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate.
AGERPRES 

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Spectacol grandios şi meci de gală cu Vitesse Arnhem la sărbătoarea centenarului clubului Petrolul Ploieşti

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un spectacol grandios pentru data de 12 octombrie dedicat centenarului clubului fanion...

Cupa Laver este „un eveniment unic şi foarte special”, a spus Alcaraz

Cupa Laver este "un eveniment unic şi foarte special", a declarat tenismanul spaniol Carlos Alcaraz, care face parte...

Anderlecht Bruxelles l-a demis pe antrenorul Brian Riemer

Anderlecht Bruxelles, cel mai titrat club din fotbalul belgian, a anunţat joi dimineaţă că a pus capăt capăt...

JO 2024: Cinci cazuri pozitive şi 39% din sportivi testaţi antidoping la Paris

Aproape 39% dintre sportivi au fost testaţi antidoping la Jocurile Olimpice de la Paris, iar până acum au...