Fotbal: Messi ‘şi-a cerut scuze’ după călătoria sa în Arabia Saudită şi „aşteaptă” o decizie a lui PSG

Data:

Fotbalistul Lionel Messi şi-a cerut scuze vineri „faţă de club” şi de „coechipierii” săi de la Paris Saint-Germain, după ce a plecat la începutul acestei săptămâni în Arabia Saudită fără acordul grupării din capitala Franţei, într-un videoclip publicat vineri pe Instagram, scrie AFP, conform Agerpres.

„Am crezut sincer că vom avea o zi liberă după meci, aşa cum s-a întâmplat în săptămânile precedente”, a explicat în spaniolă jucătorul într-un scurt videoclip postat vineri pe Instagram.

„Am organizat această călătorie şi nu am putut-o anula, o anulasem deja înainte. Le cer scuze colegilor mei şi aştept să decidă clubul. Cer iertare partenerilor mei şi clubului”, a adăugat el.

PSG a deschis marţi o procedură disciplinară împotriva atacantului argentinian, care a fost suspendat după călătoria sa în Arabia Saudită fără acordul clubului. El nu se antrenează, nu joacă şi nu este plătit în această perioadă.

Potrivit mai multor mass-media, suspendarea va dura două săptămâni, informaţie pe care clubul nu a confirmat-o pentru AFP.

Antrenorul lui PSG, Christophe Galtier, care s-a exprimat vineri pentru prima oară în legătură cu suspendarea vedetei sale argentiniene Lionel Messi, a indicat vineri că „nu comentează” decizia clubului. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, la al 20-lea titlu de campioană naţională

CSA Steaua Bucureşti a cucerit al 20-lea său titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce...

Fotbal: Universitatea Craiova va juca barajul pentru Conference League

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu,...

Fotbal: CFR Cluj, vicecampioană a României

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1...

Formula 1: Oscar Piastri (McLaren) s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola

Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui...