Fotbal: Pogba, în lotul lui Juventus Torino pentru meciul cu Sporting Lisabona, din Europa League

Data:

Internaţionalul francez Paul Pogba, care a absentat o lună din cauza unei accidentări musculare, face parte din lotul lui Juventus Torino pentru meciul din prima manşă din sferturile de finală ale Europa League, de joi, de acasă, împotriva lui Sporting Lisabona, a anunţat miercuri antrenorul Masimiliano Allegri, scrie AFP, conform Agerpres.

„El este convocat pentru partida de joi, vom vedea dacă va intra pe teren. Este îmbucurător faptul că s-a antrenat normal cu restul lotului, dacă îl vom avea apt pentru finalul sezonului este important pentru noi deoarece avem încă nouă meciuri în Serie A şi poate şapte meciuri în Cupa Italiei şi Europa League”, a arătat tehnicianul.

Pogba, revenit în lotul echipei Juventus Torino după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon în prima parte a sezonului, a fost din nou indisponibil de la jumătatea lunii martie după o accidentare la muşchii aductori, ratând şi convocarea la naţionala Franţei pentru partidele din preliminariile EURO 2024 de la finele lunii trecute.

Pogba a suferit atunci o „leziune de primul grad la aductorul de la coapsa dreaptă”.

În vârstă de 29 de ani, Paul Pogba a revenit în vara trecută la Juventus Torino, după expirarea contractului său cu Manchester United. O accidentare la meniscul lateral al genunchiului drept, suferită în luna iulie, în cursul unui meci amical, l-a forţat să se opereze în luna septembrie şi a ratat, astfel, Cupa Mondială din Qatar. AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Romania este campioana europeana la Europenele de culturism si fitness din Spania

Lotul de sportivi ai Federatiei Romane de Culturism si Fitness se intoarce victorios acasa. Sportivii romani, aflati intr-o...

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...