Mick Schumacher se simte bine după accidentul suferit în calificările pentru MP al Arabiei Saudite

Data:

Pilotul german Mick Schumacher a asigurat că se simte bine după accidentul suferit sâmbătă în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite de Formula 1, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Mick Schumacher a părăsit spitalul, însă nu va lua startul duminică în acest Mare Premiu.

La întoarcerea în hotelul său, Schumacher a postat pe Instagram: „Bună tuturor, voiam doar să vă spun că sunt bine. Vă mulţumesc pentru mesajele voastre frumoase. Maşina a fost super, vom reveni mai puternici.”

„Schumacher a fost dus la centrul medical după un accident grav la virajul 12 în timpul celei de-a doua părţi a calificărilor (Q2). După ce o examinare iniţială a evidenţiat că nu există răni, Schumacher a fost transferat la Spitalul Militar Regele Fahd din Jeddah pentru verificări de precauţie. Echipa a luat, aşadar, decizia de a participa la Marele Premiu al Arabiei Saudite cu un singur pilot, Kevin Magnussen”, a indicat Haas într-un comunicat.

Pilotul german, în vârstă de 23 de ani, ar fi trebuit să plece de pe poziţia a 14-a a grilei de start a MP care va începe la 20:00, ora României.

Schumacher, aflat şa al doilea sezon în F1, a pierdut controlul asupra maşinii sale Haas său într-o serie de viraje rapide şi a lovit cu mare viteză zidul de la marginea pistei, dislocându-şi monopostul.

El este fiul septuplului campion mondial Michael Schumacher, victima unui grav accident de schi în 2013 şi care de atunci nu a mai fost văzut în public.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Thibaut Courtois, în lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen din UCL

Portarul belgian Thibaut Courtois, revenit după o gravă accidentare la genunchi suferită în vara trecută, a fost inclus...

Elisabeta Lipă – Sunt mândră de rezultatele de la Europene, dar valoarea actuală a sportivilor nu e cea adevărată

Preşedinta Agenţiei Naţionale de Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, luni, la Salonul Oficial al Aeroportului ''Henri Coandă'',...

Ciclism feminin: Lidl Trek castigatoare in prima etapă a Turului Spaniei, un contratimp pe echipe

Lidl-Trek a câştigat prima etapă a ediţiei a 10-a a Turului ciclist feminin al Spaniei, un contratimp pe...

NBA: Minnesota Timberwolves, prima echipă calificată în turul 2 al play-off-ului

Minnesota Timberwolves este prima echipă calificată în semifinalele conferinţelor ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), după ce a...