Fotbal: Cristiano Ronaldo a reuşit o nouă dublă în campionatul Arabiei Saudite

Data:

Starul portughez Cristiano Ronaldo a semnat o nouă dublă în tricoul echipei Al-Nassr, în partida câştigată în deplasare, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei Al-Adalh, marţi, în campionatul de fotbal al Arabiei Saudite, scrie Agerpres.

Atacantul lusitan a deschis scorul în minutul 40 al partidei de pe stadionul Prince Abdullah bin Jalawi din Al-Hasa, iar apoi a reuşit dubla în repriza secundă (66).

Brazilianul Anderson Talisca, golgheterul ligii saudite, a înscris la rândul său de două ori, în minutele 55 şi 78, rezultatul final fiind stabilit de Ayman Yahya în minutele suplimentare (90+8).

În urma acestui succes, Al-Nassr se menţine locul secund în clasament, după 22 de etape disputate, la un punct în spatele liderului Al-Itthiad, care s-a impus pe teren propriu, cu 3-0, în faţa formaţiei Damac FC (locul 7), antrenată de românul Cosmin Contra. Au marcat: Bruno Henrique (14), Romarinho (37 – penalty) şi Ahmed Hagazy (87). Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 73.

În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo a înscris în total 834 de goluri pe parcursul carierei sale, fiind cel mai prolific marcator din istoria fotbalului masculin.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, la al 20-lea titlu de campioană naţională

CSA Steaua Bucureşti a cucerit al 20-lea său titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce...

Fotbal: Universitatea Craiova va juca barajul pentru Conference League

Universitatea Craiova a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-2 (0-1), sâmbătă, pe teren propriu,...

Fotbal: CFR Cluj, vicecampioană a României

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1...

Formula 1: Oscar Piastri (McLaren) s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola

Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui...