Tenis: Bianca Andreescu a suferit o ruptură de ligamente la glezna stângă

Data:

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a anunţat că a suferit o ruptură de ligamente la glezna stângă, marţi, în optimile de finală ale turneului feminin de tenis de la Miami (Statele Unite), informează Reuters, scrie Agerpres.

„Rezultatele arată că am două ligamente rupte la glezna stângă. Este greu de precizat exact când va dura (recuperarea), dar haideţi să spun doar că putea fi mult mai rău”, a scris Andreescu pe contul său de Twitter.
 

Bianca Andreescu, campioană la US Open în 2019, s-a prăbuşit pe teren ţipând de durere, ţinându-se cu mâinile de gleznă, în timpul setului al doilea al meciului cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, înainte de a părăsi arena într-un scaun cu rotile.

Canadianca, în vârstă de 22 de ani, aflată pe locul 31 în clasamentul WTA, s-a confruntat cu o serie de accidentări în ultimele sezoane, după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finala US Open 2019.

La Miami, Banca Andreescu, finalista ediţiei 2021 a acestui turneu, le-a învins pe Emma Răducanu, Maria Sakkari, favorita numărul 7, şi Sofia Kenin, pentru a ajunge în optimile de finală. Ea conducea cu 2-0 în setul secund cu Alexandrova înainte de a abandona, după ce rusoaica se impusese la tiebreak în primul set.
AGERPRES

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Alcaraz speră în continuare să facă pereche la dublu cu Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Fotbal: Nike şi-a prelungit parteneriatul cu nationala Franţei până în 2034

Federaţia franceză de fotbal (FFF) şi Nike au anunţat marţi reînnoirea parteneriatului lor, început în 2011, acesta fiind...

F1: Inginerul britanic Adrian Newey pleacă de la Red Bull, a anunţat echipa austriacă

Inginerul britanic Adrian Newey, considerat un adevărat "guru al aerodinamicii", va părăsit la începutul anului 2025 echipa de...

Fotbal: Harry Kane l-a egalat pe Mbappe în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii Campionilor

Internaţionalul englez Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, a marcat al optulea său gol în actuala ediţie a...