Barcelona a anunţat transferul fiului lui Ronaldinho la echipa de tineret

Data:

Clubul FC Barcelona a anunţat semnarea contractului cu Joao Mendes, fiul fostului mare fotbalist brazilian Ronaldinho, care va evolua la echipa de tineret a grupării catalane, informează agenţia EFE, citată de Agerpres.

Clubul catalan a confirmat pe reţelele de socializare recrutarea tânărului atacant brazilian, informaţie pe care atât tatăl jucătorului, cât şi preşedintele Joan Laporta o anunţaseră recent.

De altfel, Joao Mendes, în vârstă de 18 ani, s-a antrenat în ultimele săptămâni alături de echipa de tineret a clubului.

Fiul lui Ronaldinho, care nu avea echipă după ce trecuse pe la PSG Academy din Brazilia şi pe la categoriile inferioare ale clubului brazilian Cruzeiro, a semnat noul contract în prezenţa antrenorului Joan Soler şi a directorului pentru fotbalul de tineret, Jose Ramon Alexanco.

Ronaldinho a anunţat, recent, că fiul său se va alătura clubului spaniol FC Barcelona la care el însuşi a jucat timp de cinci sezoane, între 2003 şi 2008.

Ronaldinho a disputat peste 200 de meciuri în tricoul „blaugrana” şi a marcat aproape 100 de goluri, câştigând un trofeu al Ligii Campionilor şi două titluri de campion în La Liga. Ronaldinho a făcut parte din echipa Braziliei care a câştigat Cupa Mondială în 2002.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...