Fanii Argentinei premiaţi de FIFA în cadrul Galei The Best

Data:

Suporterii selecţionatei Argentinei au fost premiaţi de FIFA în cadrul Galei The Best, care a avut loc la Paris, trofeul rezervat celei mai frumoase galerii fiind înmânat lui Carlos Pascual, supranumit „El Tula”, care a însoţit naţionala Albiceleste cu inseparabila sa tobă începând de la Cupa Mondială din Germania, din anul 1974, informează EFE, citată de Agerpres.

Ecoul tobei pe care ”El Tula” a bătut-o în timpul meciurilor de la Cupa Mondială a răsunat şi în capitala Franţei, în timpul galei organizate de Federaţia internaţională de fotbal.

„Câştigăm toate premiile”, a spus fanul veteran, în vârstă de 82 de ani, care a primit premiul după selecţionerul Lionel Scaloni şi portarul Emiliano „Dibu” Martinez, doi dintre eroii Argentinei la Cupa Mondială 2022. Căpitanul Lionel Messi a fost desemnat ulterior de FIFA cel mai bun fotbalist al planetei în 2022.

Înainte de a-şi bate toba, Carlos Pascual a trimis un salut ”tuturor fanilor din lume”, subliniind că „pasiunea lumii este impresionantă, la fel şi cea a argentinienilor’.

„Vin să reprezint miile de fani care au încurajat în Qatar şi milioanele care sărbătoreau în întreaga lume. Argentina a fost puţin tristă, iar selecţionata a oferit o bucurie imensă oamenilor”, a mai spus „El Tula”.

Suporterii argentinieni s-au impus în faţa japonezilor, care au făcut curat în tribune la finalul fiecărei partide, şi a sauditului Abdulla Alsulmi, care timp de 55 de zile a traversat deşertul ţării sale pentru a urmări meciurile echipei sale în Qatar.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek, calificare fara emotii în sferturi la Madrid (WTA)

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului...

FIFA şi UEFA ameninţă Spania cu sancţiuni după ce RFEF a fost plasată sub tutela guvernului

Cotidianul AS a dezvăluit luni că FIFA şi UEFA au lansat un ultimatum către guvernul spaniol, condus de...

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur, calificată în sferturi la Madrid (WTA)

Tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de...

Fotbal: Rubiales neagă existenţa unor nereguli în contractul Supercupei Spaniei din Arabia Saudită

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), a negat, luni, că ar fi plătit comisioane...