Selecționerul naționalei de rugby: Toată lumea este conştientă că partida cu Portugalia va fi cea mai dificilă

Data:

Selecţionerul echipei naţionale de rugby a României, Eugen Apjok, a declarat, într-un interviu acordat Federaţiei Române de Rugby, că toţi jucătorii şi membrii staff-ului tehnic sunt conştienţi de faptul că partida cu Portugalia, programată duminică, la Lisabona, va fi cea mai dificilă dintre cele disputate până acum în actuala ediţie a Rugby Europe Championship, anunță Agerpres.

„Am venit mai repede cu o săptămână ca să ne adaptăm vremii de aici (n.r. – Lisabona), terenului şi să fim cât mai OK pentru meciul de duminică. Toată lumea este conştientă că este partida cea mai dificilă, am avut o săptămâna foarte bună de pregătire, eu sper ca băieţii să înţeleagă ce vrem de la acest meci şi împreună să facem o bucurie mare tuturor şi să jucăm semifinala acasă. Portughezii au un joc în viteză, o linie de treisferturi foarte bună, iar aripile lor au contraatacuri foarte rapide. Eu cred că vor încerca să ne surprindă prin intensitatea meciului şi contraatac”, a spus Apjok.

„Noi trebuie să profităm de punctele noastre forte, adică ce am demonstrat în primele două partide. E important să avem o apărare bună şi să fim atenţi la momentele fixe. Ne concentrăm pe acest meci cu Portugalia, pentru că el ne poate da dreptul să jucăm o semifinală pe teren propriu”, a adăugat selecţionerul.

Echipa naţională de rugby a României întâlneşte selecţionata Portugaliei, duminică, de la ora 17:00, pe Estadio do Restelo din Lisabona, în ultimul meci din Grupa B a Rugby Europe Championship. Ambele echipe sunt calificate în semifinale.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...