Antrenorul lui Lazio a criticat arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj

Data:

Antrenorul echipei Lazio, Maurizio Sarri, a criticat arbitrajul de la partida cu CFR Cluj, câştigată cu 1-0, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa Conference League, anunță Agerpres.

”Felul în care a fost arbitrat meciul spune totul despre calitatea arbitrului, care nu potrivit pentru a arbitra în Europa. A influenţat jocul, cum poate să fie o ocazie clară de gol când jucătorul care are mingea se duce spre linia de margine? A influenţat clar jocul cu cartonaşele le-a acordat adversarilor câteva faulturi în plus. Sper să reţinut de le delegări”, a declarat Sarri după meci, citat de presa italiană.

”Arbitrajul a fost cel puţin discutabil”, a subliniat tehnicianul pentru Lazio Style Channel, adăugând că în aceste condiţii ”Lazio a scos maximum”.

”Nu am riscat niciun moment să fim egalaţi, dar a fost un meci solicitant din punct de vedere fizic, iar în 64 de ore vom juca din nou”, a mai spus Sarri.

”Immobile a reuşit un gol cu un coeficient de dificultate ridicat, nu e uşor să loveşti o astfel de minge în modul corect. Sunt mulţumit şi de jucătorii care au intrat pe parcursul jocului. O notă pozitivă şi pentru spiritul cu care a evoluat echipa, rămânând cu capul sus şi în inferioritate numerică”, a comentat Maurizio Sarri.

Antrenorul lui Lazio a vorbit şi despre câţiva dintre jucătorii săi.

„Vecino a făcut un meci bun, a început un pic cam neîndemânatic, dar apoi a crescut în joc. Când meciul a devenit una de sacrificiu, a jucat foarte bine”, l-a caracterizat Sarri pe mijlocaşul său uruguayan.

„Maximiano (portarul) are continuitate, ceva ce nu avea până acum o lună, iar încet-încet începe să dea randament. Gila a jucat bine, pentru că a intrat într-un moment dificil (după eliminarea lui Patric, n. red.), dar a făcut-o cu mare caracter. Îmi pare rău că l-am scos pe Marcos Antonio după 13 minute, a fost foarte bun, dar a înţeles că nu erau alte soluţii şi nu a ridicat nicio problemă”, a mai spus Sarri.

”Cât de important e golul lui Immobile? E important ca pentru fiecare atacant obişnuit să marcheze în fiecare duminică şi în fiecare meci. E normal că dacă trece o perioadă în care nu înscrie începe să gândească negativ, dar el trebuie doar să îşi regăsească nivelul fizic, iar apoi să să gândească doar la joc. Golul este o consecinţă a calităţii echipei şi a calităţii sale”, a subliniat antrenorul lui Lazio.

Maurizio Sarri s-a referit şi la jucătorii utilizaţi: ”Am schimbat cinci titulari, deci nu am jucat cu echipa din campionat. E clar că nu avem un lot din care să facem două echipe, pe care să le alternăm în timpul sezonului. Avem un lot de 11 jucători, cu patru-cinci schimbări şi patru-cinci băieţi cărora trebuie să le ridicăm nivelul”.

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa Conference League la fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Ciro Immobile (45+4). Lazio a jucat din min. 15 în zece oameni, după eliminarea lui Patric.

Manşa secundă va avea loc la Cluj-Napoca, în data de 23 februarie.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

F1: Ayrton Senna va fi omagiat de Sebastian Vettel cu ocazia MP al regiunii Emilia Romagna

Fostul pilot de Formula 1 Sebastian Vettel a organizat mai multe activităţi pentru a-i aduce un omagiu regretatului...

Manchester City pierde un jucător important pentru ultimele două meciuri ale sezonului

Brazilianul Ederson, portarul lui Manchester City, va rata meciul final din Premier League, în care City poate fi...

Sevilla FC rămâne fără capitan la finalul sezonului

Internaţionalul spaniol Jesus Navas, căpitanul echipei Sevilla FC, se va despărţi de clubul andaluz la finalul acestui sezon,...

Bruno Fernandes și-ar dori să rămână la Manchester United

Căpitanul echipei de fotbal Manchester United, Bruno Fernandes, a afirmat că vrea să rămână la gruparea de pe...