Kansas City Chiefs a obţinut a treia victorie din istoria în Super Bowl

Data:

Kansas City Chiefs, condusă de starul Patrick Mahomes, a câştigat al treilea Super Bowl din istoria sa, învingând cu scorul de 38-35 formaţia Philadelphia Eagles, în marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), cel mai aşteptat eveniment sportiv de pe continentul nord-american, care a avut loc pe State Farm Stadium din Glendale (Arizona), anunță Agerpres.

O lovitură de picior de 27 de yarzi executată de Harrison Butker, cu opt secunde înainte de sirena finală, a permis echipei Chiefs să obţină victoria şi Trofeul Vince Lombardi.

Echipa din Missouri, care îi succede în palmares formaţiei Los Angeles Rams, a disputat al treilea său Super Bowl în ultimii patru ani, după succesul din 2020 în finala cu San Francisco 49ers (31-20) şi înfrângerea suferită în 2021, în duelul cu Tampa Bay Buccaneers (9-31).

Cunoscuta solistă Rihanna a întreţinut atmosfera în pauza celei de-a 57-a ediţii a Super Bowl-ului, în cadrul unui spectacol care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Îmbrăcată complet în roşu, Rihanna a cântat pe o platformă suspendată, ridicată şi coborâtă cu ajutorul cablurilor pe o lungă scenă plasată în centrul terenului. Ea a interpretat unele dintre şlagărele sale, printre care şi celebrul „Umbrella”, înconjurată de aproximativ 50 de dansatori. Ulterior, artista originară din Barbados, care a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil, a fost ridicată la înălţime pentru finalul spectacolului, pe ritmurile hit-ului „Diamonds in the Sky”.

La evenimentul de la Glendale au asistat aproximativ 67.000 de spectatori, printre care s-au aflat numeroase staruri, printre care Paul McCartney, celebrul membru al grupului Beatles, sau LeBron James, superstarul campionatului profesionist nord-american de baschet (NBA).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek, calificare fara emotii în sferturi la Madrid (WTA)

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului...

FIFA şi UEFA ameninţă Spania cu sancţiuni după ce RFEF a fost plasată sub tutela guvernului

Cotidianul AS a dezvăluit luni că FIFA şi UEFA au lansat un ultimatum către guvernul spaniol, condus de...

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur, calificată în sferturi la Madrid (WTA)

Tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de...

Fotbal: Rubiales neagă existenţa unor nereguli în contractul Supercupei Spaniei din Arabia Saudită

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), a negat, luni, că ar fi plătit comisioane...