Adrian Mutu: Nu ne e teamă de U Cluj, însă ne îngrijorează condiţiile terenului

Data:

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că în partida cu Universitatea Cluj din etapa a 23-a a Superligii nu îi este teamă de adversar, ci este îngrijorat de starea foarte proastă a gazonului de pe Cluj Arena, anunță Agerpres.

„Ne aşteaptă un meci împotriva unei echipe care are mare nevoie de puncte. Sunt mai multe echipe acolo (n.r. – în subsolul clasamentului) şi e o diferenţă foarte mică între ele. De asemenea, ne aşteaptă şi un teren foarte greu la Cluj, aşa că va fi o seară extrem de complicată pentru noi. Trebuie să fim gata de luptă şi să acceptăm condiţiile grele care vor fi. Trebuie să jucăm aşa cum trebuie pentru a obţine victoria şi a da continuitate rezultatelor pozitive. Frică sau teamă de adversar nu avem în niciun caz, însă după cum am spus ne îngrijorează condiţiile terenului. Pentru că noi am jucat în decembrie acolo, ştim ce condiţii erau atunci. Acum am înţeles că gazonul s-ar prezenta în condiţii şi mai grele ca în decembrie, ceea ce mie mi se pare aproape imposibil”, a afirmat tehnicianul.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Romania este campioana europeana la Europenele de culturism si fitness din Spania

Lotul de sportivi ai Federatiei Romane de Culturism si Fitness se intoarce victorios acasa. Sportivii romani, aflati intr-o...

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...