Dănuţ Coman s-a întors la FC Hermannstadt în postul de preşedinte executiv

Data:

Dănuţ Coman s-a întors la clubul de fotbal AFC Hermannstadt, în postul de preşedinte executiv, au anunţat reprezentanţii grupării sibiene pe pagina oficială de Facebook, potrivit Agerpres.

„Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte! Dani Coman, preşedintele executiv AFC Hermannstadt, este #oficial unul dintre noi! Acest om & profesionist nu mai are nevoie de nici o prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian. Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură!”, a anunţat AFC Hermannstadt.

În vârstă de 43 de ani, Dănuţ Coman a plecat de la AFC Hermannstadt în luna august a anului trecut în urma problemelor financiare cu care se confrunta echipa din Superligă.

Echipa pregătită de Marius Măldărăşanu ocupă în acest moment locul 9 în clasamentul Superligii, după ce AFC Hermannstadt a fost sancţionată cu deducerea a 9 puncte, conform hotărârii Comisiei pentru Acordarea Licenţei Cluburilor la mijlocul lunii decembrie 2022.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: Poli Iaşi – UTA 0-2, în play-out-ul Superligii

Politehnica Iaşi a fost învinsă de UTA Arad cu scorul de 2-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu,...

Tenis: Sabalenka, în optimi la Madrid

Belarusa Arina Sabalenka şi kazaha Elena Rîbakina s-au calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului de tenis...

Baschet: Mark Daigneault (Oklahoma City Thunder), antrenorul anului în NBA

Tânărul antrenor al echipei Oklahoma City Thunder, Mark Daigneault, a fost desemnat, duminică, "antrenorul anului de către liga...

Canotaj: România, aur la 8+1 feminin, la Europene

România a cucerit medaliile de aur la feminin în proba regină a canotajului, 8+1, duminică, la Campionatele Europene...