Juniorii Alexandru Coman şi Maria Ciubotaru au pierdut în turul al doilea la Australian Open

Data:

Jucătorii români Mihai Alexandru Coman şi Maria Daciana Ciubotaru au pierdut meciurile susţinute la Melbourne, în runda a doua a competiţiei juniorilor din turneul de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, anunță Agerpres.

Coman, al cincilea favorit la simplu juniori, a fost întrecut de polonezul Tomasz Berkieta cu 7-6 (4), 6-1, după o oră şi 20 de minute.

Coman a reuşit 6 aşi, dar a comis şi 5 duble greşeli, în timp ce polonezul a încheiat cu 13 aşi şi 8 duble greşeli. Berkieta a fost net superior la numărul de mingi direct câştigătoare, 32-11, iar la erori neforţate, polonezul a avut 32, iar Coman 14.

La simplu junioare, Maria Daciana Ciubotaru, venită din calificări, a fost învinsă de japoneza Ena Koike, cap de serie numărul 11, cu 6-2, 6-4, după o oră şi 17 minute.

Koike a fost net superioară cu primul serviciu, a avut mai multe mingi direct câştigătoare, 10-6, numărul de erori neprovocate fiind egal, 35-35. Japoneza a avut un procentaj mai bun la mingile de break fructificate (63%), faţă de Ciubotaru (29%).

Partida pe care Gabriela Ruse şi ucraineanca Marta Kostiuk trebuia să o susţină marţi, în sferturile probei feminine de dublu, contra favoritelor numărul patru, Storm Hunter (Australia)/Elise Mertens (Belgia), a fost reprogramată pentru miercuri.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Nottingham Forest ramane cu penalizarea de 4 puncte dupa decizia comisiei de apel

Penalizarea cu patru puncte a clubului Nottingham Forest a fost menţinută de Comisia independentă de apel, după ce...

Masuri de securitate ridicate la meciul Real Madrid – Bayern, din Liga Campionilor

Un total de 2.000 de reprezentanţi ai forţelor de ordine vor alcătui dispozitivul de securitate la meciul dintre...

Fotbal: Kylian Mbappe se pregătește pentru ultimul său meci la PSG (presă)

Starul Kylian Mbappe se pregăteşte să dispute ceea ce ar putea fi ultimul său meci în tricoul formaţiei...

NBA – Minnesota Timberwolves şi-a majorat avansul în semifinala Conferinţei de Vest cu Denver Nuggets

Minnesota Timberwolves a câştigat luni, în deplasare, al doilea meci cu Denver Nuggets din semifinalele Conferinţei de Vest...