Napoli, eliminată surprinzător la penalty-uri, în optimile de finală ale Cupei Italiei

Data:

Napoli, liderul din Serie A, a fost eliminată surprinzător în optimile de finală ale Cupei Italiei la fotbal, fiind învinsă pe teren propriu la loviturile de departajare de formaţia Cremonese (4-5), pe stadionul Diego Maradona, anunță Agerpres

Cremonese, „lanterna roşie” a campionatului italian şi care a rămas în zece jucători în debutul prelungirilor, a produs senzaţie în faţa unei echipe napolitane care a aliniat un unsprezece remaniat, cu Osimhen, Zambo Anguissa, Zielinski şi Min-jae Kim pe bancă şi fără Kvaratshelia (gripat).

Oaspeţii au deschis scorul prin Charles Pickel (18), înainte ca Napoli să egaleze prin Juan Jesus (33). Elevii antrenorului Luciano Spalletti au preluat conducerea graţie reuşitei lui Giovanni Simeone (36), însă Cremonese a egalat în finalul reprizei secunde, prin Felix Afena-Gyan (87), ducând meciul în prelungiri, unde niciuna dintre formaţii nu a mai reuşit să marcheze, soarta calificării fiind tranşată la loviturile de departajare.

Cremonese a evoluat cu un om mai puţin pe teren din minutul 100, după eliminarea lui Leonardo Sernicola.

Echipa românilor Vlad Chiricheş şi Ionuţ Radu, care nu au fost convocaţi pentru partida de marţi, nu a câştigat niciun meci în primele 18 etape ale sezonului din liga italiană, aflându-se acum la nouă puncte de primul loc neretrogradabil. Cremonese va înfrunta formaţia AS Roma în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tenis: Alcaraz merge mai departe, la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat vineri în runda a treia...

Fotbal: Arsenal vrea să rămână lider, în Premier League

Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, le-a cerut jucătorilor săi să lase deoparte emoţiile şi rivalitatea faţă de...

Formula 1 a amânat propunerea de a acorda puncte primilor 12 clasaţi din 2025

Formula 1 a amânat, joi, pentru luna iulie luarea unei decizii în privinţa propunerii de a acorda puncte...

Tenis: Jaqueline Cristian, în turul al treilea la Madrid

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în runda a treia a turneului WTA 1.000 de la...