Un jucător din Martinica, arestat cu 100 kg de cocaină asupra sa

Data:

Un fotbalist din Martinica şi prietena sa au fost arestaţi pe 31 decembrie pe aeroportul Roissy, la nord de Paris, cu peste 100 de kg de cocaină în valize, au anunţat surse apropiate de acest caz, citate de AFP și Agerpres.

Venind de la Fort-de-France, capitala Martinicăi, arhipelag din Antilele franceze, cei doi au fost controlaţi de vameşi la sosirea lor pe aeroportul parizian, în bagajele lor găsindu-se 50,7 şi respectiv 53 kg de cocaină, au adăugat sursele judiciare.

Mijlocaş la echipa Aiglon du Lamentin (centrul Martinicăi) în eşalonul Regional 1, Jean-Manuel Nedra (29 ani) este bine cunoscut în lumea fotbalului insular.

„Fără să cunoaştem gradul de implicare, am aflat că unul din jucătorii noştri a fost arestat pe aeroportul Roissy pentru deţinere de droguri”, a indicat Aiglon du Lamentin într-un mesaj adresat presei locale.

„Să fim mai mult ca niciodată puternici şi uniţi pentru a continua munca noastră de educaţie în sport, pentru a lupta împotriva acestui flagel, pentru a proteja şi alerta tinerii noştri în privinţa riscurilor şi consecinţelor”, a adăugat clubul.

Cuplul a fost prezentat miercuri unui judecător de instrucţie responsabil cu ancheta, a precizat parchetul. Tânărul, component al echipei naţionale a Martinicăi, a fost plasat în detenţie provizorie, iar prietena sa a fost pusă în libertate sub control judiciar.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Romania este campioana europeana la Europenele de culturism si fitness din Spania

Lotul de sportivi ai Federatiei Romane de Culturism si Fitness se intoarce victorios acasa. Sportivii romani, aflati intr-o...

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...