FC Argeş l-a transferat pe mijlocaşul Andrei Tîrcoveanu

Data:

FC Argeş l-a transferat pe mijlocaşul Andrei Tîrcoveanu, care a evoluat în prima parte a sezonului pentru FC Botoşani, informează gruparea piteşteană pe site-ul oficial, potrivit Agerpres.

„FC Argeş a ajuns la un acord pentru 1 an şi 6 luni cu fotbalistul Andrei Costin Tîrcoveanu. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani, originar din Bucureşti, a evoluat în prima parte a acestui sezon la FC Botoşani. Tîrcoveanu a îmbrăcat tricoul moldovenilor în 12 partide, reuşind o pasă de gol. El este un fotbalist polivalent, putând fi folosit atât ca mijlocaş central, dar şi în spatele vârfului”, se menţionează pe site-ul citat.

Mijlocaşul a declarat că unul dintre motivele pentru care a acceptat să semneze cu gruparea piteşteană este şi faptul că va colabora din nou cu antrenorul Marius Croitoru.

„FC Argeş este o echipă cu tradiţie în fotbalul românesc, o echipă cu suporteri frumoşi. Sper să contribui şi eu la îndeplinirea obiectivelor din acest sezon, adică accederea în play-off şi să ajungem cât mai sus în Cupa României, poate chiar să o câştigăm. Personal îmi doresc să joc cât mai mult, să arăt ce pot pentru că deja am o vârstă, nu mai sunt un copil şi cred că ar fi cazul să ‘explodez’. Unul dintre motivele pentru care am ales să semnez a fost şi Marius Croitoru, antrenor cu care am lucrat la FC Botoşani. Sper să facem o echipă frumoasă aici”, a spus Tîrcoveanu.

În cariera sa, fotbalistul a mai evoluat la formaţiile Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş, Viitorul Constanţa şi Concordia Chiajna.

Andrei Tîrcoveanu este al doilea transfer realizat de FC Argeş în această pauză competiţională după fundaşul central croat Mario Zebic.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Thibaut Courtois, în lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Bayern Munchen din UCL

Portarul belgian Thibaut Courtois, revenit după o gravă accidentare la genunchi suferită în vara trecută, a fost inclus...

Elisabeta Lipă – Sunt mândră de rezultatele de la Europene, dar valoarea actuală a sportivilor nu e cea adevărată

Preşedinta Agenţiei Naţionale de Sport (ANS), Elisabeta Lipă, a declarat, luni, la Salonul Oficial al Aeroportului ''Henri Coandă'',...

Ciclism feminin: Lidl Trek castigatoare in prima etapă a Turului Spaniei, un contratimp pe echipe

Lidl-Trek a câştigat prima etapă a ediţiei a 10-a a Turului ciclist feminin al Spaniei, un contratimp pe...

NBA: Minnesota Timberwolves, prima echipă calificată în turul 2 al play-off-ului

Minnesota Timberwolves este prima echipă calificată în semifinalele conferinţelor ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), după ce a...