Eugen Neagoe, după numirea ca antrenor al Universității Craiova: Am contribuit la eventul din ’91, sper să am aceleaşi rezultate şi ca antrenor

Data:

Tehnicianul Eugen Neagoe a fost instalat, marţi, la conducerea echipei de fotbal Universitatea Craiova, el declarând în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial că a cucerit eventul ca jucător şi îşi doreşte aceleaşi rezultate şi ca antrenor, potrivit Agerpres.

„Am revenit acasă cu mare plăcere şi cu entuziasm. Sper ca împreună să reuşim mai mult decât s-a reuşit până acum. Vreau ca împreună să avem rezultate bune şi foarte bune, aşa cum îşi doresc întotdeauna suporterii Craiovei. Eu la Universitatea Craiova am debutat ca jucător. Sunt unul dintre jucătorii care au contribuit la eventul reuşit de Universitatea în ’91 şi la câştigarea Cupei în ’93. Sper din suflet să am aceleaşi rezultate şi ca antrenor. Îmi doresc mult să reuşim. Pentru că suporteri precum cei ai Craiovei sunt foarte greu de găsit în mult alte ţări, nu doar în România. Aşa că suporterii Universităţii merită din plin ca această echipă să practice un joc spectaculos, iar apoi, bineînţeles, o dată cu jocul să apară şi rezultatele bune”, a spus tehnicianul.

Eugen Neagoe, care s-a despărţit la finalul anului trecut de Universitatea Cluj, a semnat un contract până în 2024 cu U Craiova. „Sper să mai punem un doi peste 2024, asta ar însemna că am reuşit tot ce ne propunem”, a adăugat Neagoe.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Iga Swiatek, calificare fara emotii în sferturi la Madrid (WTA)

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului...

FIFA şi UEFA ameninţă Spania cu sancţiuni după ce RFEF a fost plasată sub tutela guvernului

Cotidianul AS a dezvăluit luni că FIFA şi UEFA au lansat un ultimatum către guvernul spaniol, condus de...

Tenis: Tunisianca Ons Jabeur, calificată în sferturi la Madrid (WTA)

Tunisianca Ons Jabeur, cap de serie numărul opt, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de...

Fotbal: Rubiales neagă existenţa unor nereguli în contractul Supercupei Spaniei din Arabia Saudită

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei spaniole de fotbal (RFEF), a negat, luni, că ar fi plătit comisioane...