Uruguayanul Luis Suarez a semnat pentru doi ani cu Gremio Porto Alegre

Data:

Uruguayanul Luis Suarez a semnat un contract pe doi ani în favoarea echipei Gremio Porto Alegre, a anunţat clubul brazilian de fotbal, informează AFP, citată de Agerpres.

Atacantul internaţional în vârstă de 35 de ani a revenit vara trecută la clubul său formator, Nacional Montevideo, unde a disputat 14 meciuri şi a înscris 8 goluri. El a disputat Cupa Mondială din Qatar fără să înscrie, iar Uruguay a fost eliminată din primul tur.

„El este la Gremio! Unul dintre cei mai mari din istoria Uruguayului, @LuisSuarez9, de data asta în tricoul nostru! Bine ai venit, Luisito!”, a scris Gremio pe Twitter.

Foto: Facebook / Gremio FBPA

„Sportivul a semnat în favoarea Tricolor până în decembrie 2024”, precizează clubul din Porto Alegre pe site-ul oficial.

În Europa, Luis Suarez a debutat în Olanda la FC Groningen şi apoi la Ajax Amsterdam, înainte de a ajunge în Premier League sub culorile lui Liverpool (2011-14).

Suarez şi-a continuat cariera la FC Barcelona (2014-2020) şi apoi la Atletico Madrid (2020-22) până la finalul sezonului trecut.

Cu Barcelona, el a câştigat, între altele, Liga Campionilor în 2015 şi patru titluri de campion al Spaniei (2015, 2016, 2018, 2019). El a cucerit un titlu de campion în La Liga şi cu Atletico în 2021.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Alcaraz speră în continuare să facă pereche la dublu cu Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Fotbal: Nike şi-a prelungit parteneriatul cu nationala Franţei până în 2034

Federaţia franceză de fotbal (FFF) şi Nike au anunţat marţi reînnoirea parteneriatului lor, început în 2011, acesta fiind...

F1: Inginerul britanic Adrian Newey pleacă de la Red Bull, a anunţat echipa austriacă

Inginerul britanic Adrian Newey, considerat un adevărat "guru al aerodinamicii", va părăsit la începutul anului 2025 echipa de...

Fotbal: Harry Kane l-a egalat pe Mbappe în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii Campionilor

Internaţionalul englez Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, a marcat al optulea său gol în actuala ediţie a...