Lionel Messi a organizat ”Petrecerea Campionilor” în oraşul său natal

Data:

Lionel Messi, starul şi căpitanul selecţionatei Argentinei, a organizat o petrecere în oraşul său natal, Rosario, pentru a sărbători succesul de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar alături de prieteni şi de unii dintre colegii săi din echipa naţională, informează EFE, citată de Agerpres.

Sărbătoarea, denumită „Petrecerea Campionilor”, a avut loc la City Center Rosario, un hotel, cazinou şi centru de convenţii din acest oraş situat în provincia Santa Fe, din centrul Argentinei, în care Messi a sosit pe 20 decembrie, la două zile după finala CM 2022, câştigată de Argentina la loviturile de departajare în faţa Franţei.

Evenimentul s-a derulat sub stricte măsuri de securitate, care au inclus un garduri de protecţie şi un cordon de poliţie la intrările în hotel, unde s-au adunat sute fani argentinieni care au scandat numele lui Messi în momentul sosirii căpitanului „Albiceleste”.

Atmosfera la „Petrecerea Campionilor”, la care au mai fost prezenţi, între alţii, Angel di Maria şi Leandro Paredes, a fost întreţinută de grupurile muzicale La Konga şi Los Palmeras.

Lionel Messi va rămâne până la sfârşitul săptămânii alături de familia sa în locuinţa pe care o deţine în localitatea Funes de lângă Rosario, unde va petrece şi Anul Nou, urmând ca luni să plece către Paris, pentru a se alătura colegilor săi de la PSG.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Real Madrid va sarbatori titlul de campioană a Spaniei la meciul cu echipa lui Ianis Hagi

Real Madrid va primi trofeul de campioană a Spaniei în sezonul 2023-2024 marţea viitoare, pe 14 mai, la...

Nataţie: Britanicul Tom Daley va participa pentru a cincea oară la Jocurile Olimpice

Tom Daley va deveni primul săritor în apă din istoria Marii Britanii care va participa la cinci ediţii...

Selecţionerul Belgiei, increzator în revenirea lui Kevin de Bruyne înaintea EURO 2024

Domenico Tedesco, selecţionerul echipei de fotbal a Belgiei, adversara României la EURO 2024, şi-a exprimat speranţa într-o revenire...

Fotbalul italian se opune supravgherii financiare din partea guvernului

Federaţia italiană de fotbal, Liga italiană, care patronează Serie A, şi cluburile din elită şi-au anunţat opoziţia faţă...