FC Voluntari va efectua un stagiu în Turcia, în care va juca trei meciuri de pregătire

Data:

FC Voluntari va efectua un stagiu de pregătire în Turcia, în perioada 4-14 ianuarie, în care va disputa trei partide de verificare, a anunţat clubul ilfovean pe Facebook, potrivit Agerpres.

Lotul echipei antrenate de Liviu Ciobotariu se va reuni pe 3 ianuarie, când jucătorii vor efectua şi vizita medicală periodică la Institutul National de Medicină Sportivă, începând cu ora 08:00.

FC Voluntari va efectua în perioada 4-14 ianuarie un stagiu de pregătire în Turcia, echipa urmând să fie cazată la hotel Titanic din Antalya.

FC Voluntari va juca un prim meci test în data de 7 ianuarie, contra echipei maghiare FC Mezokovesd, pe 10 ianuarie e programat un meci de verificare cu polonezii de la Wisla Plock, iar în data 13 ianuarie va avea loc ultimul meci amical, contra unei echipe din Kazahstan, care nu a fost stabilită încă.

Echipa ilfoveană se va pregăti la baza proprie după revenirea din Turcia, până la primul său meci oficial din noul an, pe 20 ianuarie, începând cu ora 18:00, pe Cluj Arena, împotriva Universităţii, în deschiderea etapei a 22-a a Superligii.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Alcaraz speră în continuare să facă pereche la dublu cu Nadal, la Jocurile Olimpice de la Paris

Tenismanul spaniol Carlos Alcaraz a declarat, după calificarea sa în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000...

Fotbal: Nike şi-a prelungit parteneriatul cu nationala Franţei până în 2034

Federaţia franceză de fotbal (FFF) şi Nike au anunţat marţi reînnoirea parteneriatului lor, început în 2011, acesta fiind...

F1: Inginerul britanic Adrian Newey pleacă de la Red Bull, a anunţat echipa austriacă

Inginerul britanic Adrian Newey, considerat un adevărat "guru al aerodinamicii", va părăsit la începutul anului 2025 echipa de...

Fotbal: Harry Kane l-a egalat pe Mbappe în fruntea clasamentului golgheterilor Ligii Campionilor

Internaţionalul englez Harry Kane, atacantul echipei Bayern Munchen, a marcat al optulea său gol în actuala ediţie a...