Rodica Buterez: În 2023 îmi doresc să joc cu naţionala României finala Golden League

Data:

Rodica Buterez (CSM Târgovişte), desemnată cea mai bună voleibalistă a anului 2022 de către Federaţia Română de Volei, a declarat că anul viitor îşi doreşte să joace cu prima reprezentativă a României finala Golden League, anunță Agerpres.

„În 2023 îmi doresc să joc cu naţionala o finală în Golden League, iar la Campionatul European să depăşim faza grupelor”, a spus Buterez, care anul acesta s-a oprit cu echipa naţională a României în semifinalele Golden League.

„În ceea ce priveşte sezonul încheiat în vară şi partea de echipă naţională, chiar m-am simţit cea mai bună, nu am de ce să mint. Cu naţionala am avut un turneu foarte bun în Golden League, chiar surprinzător aş spune, pentru că nu am avut decât 4-5 zile libere după încheierea sezonului şi se acumulase multă oboseală. Însă am reuşit să ne concentrăm şi ne-am descurcat foarte bine în Golden League. Şi la fel de bine ne-am descurcat şi în calificările pentru Campionatul European”, a adăugat voleibalista.

Rodica Buterez a fost desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2022 de FRV în cadrul unei gale organizate, luni, la Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti.

La masculin, titlul i-a revenit lui Adrian Aciobăniţei (Chaumont Volley-Ball 52), în timp ce antrenorul anului a fost desemnat Gianni Creţu (naţionala Sloveniei).

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: Alexis Sanchez se desparte de Inter Milano la finalul sezonului

Internaţionalul chilian Alexis Sanchez va părăsi clubul italian de fotbal Inter Milano la finalul acestui sezon, când contractul...

Ciclism: Echipa lui Tadej Pogacar (UAE Emirates) pentru Turul Italiei 2024

UAE Emirates a dezvăluit marţi componenţa echipei, cu câţiva căţărători de elită, dar şi rutieri puternici, care îl...

Fundaţia Ţiriac anunţă debutul Romanian Tennis Series, un circuit propriu cu 14 turnee ITF Futures

Fundaţia Ţiriac anunţă debutul Romanian Tennis Series, un circuit propriu cu 14 turnee ITF Futures care se vor...

Tenis: Medvedev, pentru prima oara in sferturile turneului de la Madrid (ATP)

Tenismanul rus Daniil Medvedev, numărul patru mondial, a reuşit să se califice pentru prima oară în sferturile de...