Anthony Davis a înscris 55 de puncte în deplasare pentru Los Angeles Lakers, în NBA

Data:

Anthony Davis, pivotul echipei Los Angeles Lakers, a înscris 55 de puncte pentru franciza californiană în partida câştigată în deplasare, cu scorul de 130-119, în faţa formaţiei Washington Wizards, în campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), anunță Agerpres.

Davis, care a reuşit şi 17 recuperări pe parcursul jocului cu Wizards, devine astfel al cincilea jucător care reuşeşte cel puţin 50 de puncte într-un singur meci, de la debutul acestui sezon, după Joel Embiid (59), Devin Booker (51), Darius Garland (51) şi Stephen Curry (50).

Pivotul lui Lakers a reuşit această performanţă la doar două zile după ce a înscris 44 de puncte în partida de la Milwaukee, unde a câştigat un duel titanic cu Giannis Antetokounmpo (40 de puncte).

Cu o eficienţă redutabilă (22/30 la aruncări), Davis s-a apropiat la patru unităţi de recordul personal (59 de puncte, în 2016, pentru New Orleans Pelicans în faţa formaţiei Detroi Pistons).

Starul LeBron James a contribuit la rândul său cu 29 de puncte, 8 recuperări şi 6 pase decisive la victoria lui Lakers.

Echipa Boston Celtics şi-a consolidat poziţia de lider al Conferinţei de Est, impunându-se cu 103-92 pe parchetul formaţiei Brooklyn Nets. Jaylen Brown, cu 34 de puncte, 10 recuperări şi 4 contre, şi Jayson Tatum, autorul a 29 de puncte şi 11 recuperări, au fost cei mai buni jucători ai oaspeţilor, în timp ce de la Nets s-a remarcat Kevin Durant, cu 31 de puncte, 4 recuperări şi 5 assist-uri.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Polo: CSA Steaua, favorită la cucerirea titlului

CSA Steaua Bucureşti se află la un singur succes de câştigarea celui de-al 20-lea său titlu naţional, după...

Fotbal: Farul Constanţa – Sepsi OSK 1-4, în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 4-1...

Tenis: Swiatek şi Sabalenka, în finala de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek şi belarusa Arina Sabalenka, primele două jucătoare ale lumii, ca şi în 2023, se vor...

Mijlocaşul Phil Foden (Manchester City), cel mai bun jucător al anului în opinia Asociaţiei Jurnaliştilor de Fotbal

Mijlocaşul ofensiv Phil Foden, la masculin, şi atacantul Khadija 'Bunny' Shaw, la feminin, ambii de la Manchester City,...