Joel Embiid a înscris 59 de puncte pentru Philadelphia 76ers, un nou record pentru acest sezon de NBA

Data:

Joel Embiid a stabilit un nou record de puncte în acest sezon, cu 59 înscrise în meciul câştigat de Philadelphia 76ers în faţa formaţiei Utah Jazz, cu 105-98, în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), informează AFP, citată de Agerpres.

La o zi după cele 42 de puncte înscrise în meciul cu Atlanta Hawks, pivotul camerunez, naturalizat francez şi apoi american în ultimele luni, a înscris cu opt puncte mai mult decât de Darius Garland pentru Cleveland Cavaliers în meciul pierdut cu Minnesota Timberwolves (124-129).

Embiid a marcat 26 de puncte în ultimul sfert pentru 76ers, aflată pe locul 7 în Conferinţa Estului, în timp ce Utah Jazz a suferit a doua înfrângere consecutivă şi ocupă locul 3 în Conferinţa Vestului.

În cursul aceleiaşi zile, Darius Garland a înscris 51 de puncte, dar nu a putut-o împiedica pe Cavaliers să înregistreze prima înfrângere pe propriul teren, în faţa formaţiei Minnesota Timberwolves.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Cluj: Masterclass cu Andre Agassi şi Steffi Graf, la Sports Festival 2024

Organizatorii Sports Festival pregătesc o surpriză iubitorilor tenisului, prin organizarea unui masterclass cu foştii campioni Andre Agassi şi...

Marcus Rashford nu a fost inclus în lotul provizoriu al Angliei pentru EURO 2024

Extrema Marcus Rashford, care vine după un sezon dezamăgitor cu Manchester United, nu a fost inclusă în lotul...

Fotbal: Neil Lennon – Vreau să aduc succes Rapidului cât de repede pot

Noul antrenor al echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Neil Lennon, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că...

Fotbal: Victor Angelescu a anunţat despărţirea dintre Rapid şi Daniel Niculae

Acţionarul minoritar al clubului de fotbal FC Rapid, Victor Angelescu, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă că...