Tom Brady a depăşit bariera de 100.000 de yarzi în NFL

Data:

Starul Tom Brady a devenit primul „quarterback” care a depăşit bariera de 100.000 de yarzi din pase în Liga profesionistă de fotbal american (NFL), atât în sezonul regulat, cât şi în play-off, informează Reuters, citată de Agerpres.

Brady, care are în palmares şapte victorii în Super Bowl, a reuşit această performanţă în cursul meciului câştigat duminică de actuala sa echipă, Tampa Bay Buccaneers, în faţa formaţiei Los Angeles Rams (16-13).

În vârstă de 45 de ani, Tom Brady a oferit o pasă de 15 yarzi coechipierului său Leonard Fournette în partida cu Rams, devenind primul „quarterback” cu un total de peste 100.000 de „passing yards”.

Celebrul jucător şi-a început cariera în NFL în anul 2000 şi a evoluat timp de 20 de sezoane la New England Patriots, înainte de a semna cu Tampa Bay.

Tom Brady domina deja cu autoritate clasamentul pasatorilor din Liga nord-americană, în care este urmat la mare distanţă de Drew Brees, fostul „quarterback” al echipei New Orleans Saints, retras din activitate în urmă cu doi ani, cu un total de 82.724 de yarzi.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Baschet masculin: CSO Voluntari a câştigat medaliile de bronz în Liga Naţională

CSO Voluntari a câştigat medaliile de bronz în Liga Naţională de baschet masculin, după ce a învins-o pe...

Box: Ronald Gavril şi Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino

Pugiliştii români Ronald Gavril şi Flavius Biea au cucerit centurile WBC Latino, vineri seara, în cadrul galei Boxing...

Tenis: Turneul feminin de la Queen’s revine din 2025, după o absenţă de 52 de ani

Arena de la Queen's şi terenurile sale pe iarbă vor găzdui în 2025, pentru prima oară după mai...

Baschet: Al doilea trofeu al sezonului pentru Tyrese Maxey (Philadelphia 76ers)

Tyrese Maxey, coordonatorul echipei Philadelphia 76ers, a fost desemnat joi câştigătorul trofeului pentru sportivitate, "Sportsmaship Award", în ediţia...