Liderul mondial Iga Swiatek, mândră de sezonul său, în ciuda eliminării de la Turneul Campioanelor

Data:

Liderul mondial al tenisului feminin, Iga Swiatek, a declarat, după eliminarea sa din semifinalele Turneului Campioanelor, că are „sentimente amestecate”, dar este ”mândră” de sezonul său, după opt titluri câştigate, între care Roland Garros şi US Open, dar şi „mulţumită că s-a încheiat”, informează AFP, potrivit Agerpres.

„Nu voi minţi, am aşteptat acest moment”, a spus poloneza de 21 de ani, după înfrângerea suferită în faţa belarusei Arina Sabalenka, care a marcat finalul său de sezon.

„Săptămâna trecută, era destul de dificil să întrevăd linia de sosire, fiind complet motivată şi pregătită pentru fiecare meci. Pe de o parte, sunt tristă că am pierdut, dar pe de alta, vreau să mă odihnesc”, a adăugat ea.

„Acest sezon a fost intens şi sunt mândră de ce am reuşit, că am putut juca la fel de bine până la final. Dar, sunt mulţumită că s-a încheiat”, a adăugat Swiatek.

Jucătoarea poloneză a avut un parcurs aproape perfect, care a făcut din ea jucătoarea cu cel mai mare număr de puncte din clasamentul WTA (11.085) după sezonul 2013, când Serena Williams a acumulat 13.260 puncte.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: Mikel Arteta se bazează pe ajutorul fostului său antrenor David Moyes

Tehnicianul lui Arsenal Londra, Mikel Arteta, a declarat că speră că fostul său antrenor David Moyes le va...

Destinul este în mâinile noastre, spune Guardiola înaintea partidei decisive cu West Ham United

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, formaţie aflată la o victorie distanţă de titlu în Premier League, se...

Edward Iordănescu a convocat 21 de stranieri pentru meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein

Selecţionerul echipei naţionale a României, Edward Iordănescu, a trimis 21 de convocări preliminare stranierilor pentru meciurile amicale cu...

F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere pe circuitul de la Imola

Pilotul monegasc Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid vineri în prima sesiune de antrenamente libere pentru...