Mihai Nistor a obţinut a patra victorie la profesionişti, în gala de box de la Cluj-Napoca

Data:

Pugilistul român Mihai Nistor, campion mondial AIBA Pro Boxing în 2015 la categoria supergrea (+91 kg), a obţinut a patra sa victorie în cariera profesionistă, în cadrul Galei „Seara campionilor – totul pentru box”, găzduită de Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, potrivit Agerpres.

Nistor a câştigat prin KO tehnic în mai puţin de jumătate de repriză în faţa brazilianului Fernando Rodrigo Simoes de Almeida (9 victorii şi 7 înfrângeri la profeisonişti), bilanţul său fiind de 4 victorii prin KO la categoria grea.

În alt meci, la cat. mijlocie, Cătălin Paraschiveanu a obţinut a 22-a sa victorie (palmares completat de 2 înfrângeri), prin abandonul veteranului Mugurel Sebe (46 ani) după trei reprize. De remarcat că Andra Sebe, campioană europeană de tineret anul acesta, este fiind lui Mugurel Sebe.

Florin Cardoş a câştigat şi el după o repriză la cat. mijlocie, în faţa maghiarului Laszlo Fekete, din colţul căruia s-a aruncat prosopul după câteva momente jenante în ring.

Mihai Văduva şi Valentin Mogoş au debutat cu victorii la profesionişti, în timp ce clujeanul Karol Szabo (debutant şi el) a fost nevoit să abandoneze din cauza unei accidentări.

Gala a avut şi un scop caritabil, strângerea de fonduri pentru fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, bolnav de cancer.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Fotbal: CFR Cluj, vicecampioană a României

CFR Cluj e noua vicecampioană a României după ce a surclasat-o pe Farul Constanţa cu scorul de 5-1...

Formula 1: Oscar Piastri (McLaren) s-a impus în ultima sesiune de antrenamente libere de la Imola

Pilotul australian Oscar Piastri (McLaren) a dominat cea de-a treia ultima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui...

Fotbal: Antrenorul Valverde, la Athletic Bilbao până în 2025

Clubul spaniol de fotbal Athletic Bilbao a anunţat că antrenorul Ernesto Valverde şi-a prelungit cu un an contractul...

Fotbal: Antrenorul Thiago Motta neagă că ar fi ajuns la un acord cu Juventus

Thiago Motta, antrenorul echipei italiene de fotbal Bologna, prezentat de mass-media italiană drept succesorul lui Massimiliano Allegri la...