Un suporter al echipei Olympique Marseille, inculpat pentru tentativă de omor

Data:

Un suporter al clubului francez de fotbal Olympique de Marseille a fost inculpat, în special pentru tentativă de omor, după ce a tras cu o rachetă de urgenţă care „a rănit grav” un fan german al echipei Eintracht Frankfurt, pe 13 septembrie pe Stade Velodrome, a anunţat parchetul, citat de AFP și Agerpres.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a recunoscut că „este autorul unui tir cu proiectil în direcţia zonei dedicate oaspeţilor” cu ocazia meciului din Liga Campionilor dintre cele două formaţii, se arată în comunicatul parchetului. Suporterul marseillez a fost lăsat în libertate de instanţă, dar parchetul a făcut apel la această decizie.

Victima, un bărbat de 65 de ani, a fost rănit în zona cervicală, în timp ce partenera sa, în vârstă de 64 de ani, a suferit arsuri la o mână în încercarea de a îndepărta fumigena.

La finalul meciului, în urma căruia OM a cedat cu 0-1 şi în urma căruia 17 persoane au fost arestate, suporterul german a fost transportat la spital, necesitând 120 de zile de repaus.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Ucraina a confirmat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

Ucraina a anunţat luni că îşi va trimite sportivii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, în pofida...

Mbappe a organizat un impresionant dineu de rămas bun la Paris

Starul francez al fotbalului Kylian Mbappe a organizat o cină impresionantă cu aproximativ 250 de invitaţi, luni seara,...

Tenis: Stephens şi Cornet, învinse în primul tur la Strasbourg (WTA)

Americanca Sloane Stephens şi franţuzoaica Alize Cornet au fost învinse, luni, în prima rundă a turneului de tenis...

Tenis: Fondul suveran saudit (PIF), noul partener al WTA

Fondul Suveran Saudit (PIF), care a încheiat un "parteneriat strategic" cu circuitul masculin ATP în luna februarie, a...