Golul lui Mo Salah a adus victoria lui Liverpool în derby-ul cu Manchester City

Data:

Liverpool a reuşit să câştige derby-ul campionatului de fotbal al Angliei, 1-0 cu campioana Manchester City, pe Anfield, în etapa a 11-a din Premier League, potrivit Agerpres.

Unicul gol a fost marcat de egipteanul Mohamed Salah (76), lansat pe contraatac de portarul Alisson Becker.

Pep Guardiola, antrenorul ”cetăţenilor”, s-a arătat nemulţumit de un gol anulat lui Phil Foden, pentru un fault comis anterior de Erling Haaland, în timp ce tehnicianul ”cormoranlor”, Jurgen Klopp, a fost eliminat deoarece a protestat pentru neacordarea unei lovituri libere (min. 86).

Primul eşec suferit de City în acest sezon i-a permis lui Arsenal să se desprindă în clasament, ”tunarii” învingând în această etapă Leeds cu 1-0, în deplasare.

Manchester United a fost ţinută în şah de Newcastle, 0-0, chiar pe Old Trafford, ”coţofenele” având şi două bare, ambele prin Joelinton, în prima repriză.

West Ham, adversara formaţiei FCSB în Europa Conference League, a remizat cu Southampton în deplasare, 1-1. ”Sfinţii” au deschis scorul prin Perraud (20), dar Declan Rice (64) a egalat după pauză pentru londonezi.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Liga Campionilor: Bellingham şi Tchouameni, apţi de joc pentru meciul cu Stuttgart

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Carlo Ancelotti, a anunţat luni că mijlocaşii săi Jude Bellingham şi Aurelien...

Coe, Lappartient şi Samaranch jr, între candidaţii la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Şapte candidaţi, între care fostul campion olimpic britanic Sebastian Coe, francezul David Lappartient şi spaniolul Juan Antonio Samaranch...

Fotbal: Ismael Bennacer (AC Milan) va fi indisponibil patru luni

Ismael Bennacer, mijlocaşul algerian al echipei de fotbal AC Milan, va fi indisponibil patru luni din cauza unei...

Rusoaicele Alexandrova şi Kudermetova, calificate în optimi la Seul (WTA)

Jucătoarele ruse de tenis Ekaterina Alexandrova şi Veronika Kudermetova s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului...