Dan Petrescu: Slavia practică un fotbal total, trebuie să prindem o zi fantastică pentru a scoate un rezultat pozitiv

Data:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că Slavia Praga, adversara din Grupa G a Conference League, practică un „fotbal total”, iar formaţia sa trebuie să prindă o zi fantastică pentru a obţine un rezultat pozitiv, potrivit Agerpres.

„Slavia are o echipă foarte bună, cea mai bună din grupă. În ultimii trei ani a ajuns în grupele Champions League, în sferturile de finală în Europa League, iar în sezonul trecut în sferturile Conference League. În meciurile de acasă disputate până acum a marcat 40 de goluri şi a primit 3. Slavia practică un fotbal total, e singura echipă din Europa în ultimii 5 ani care aduce 7-8 jucători în careul advers. Trebuie să prindem o zi fantastică toţi ca să scoatem un rezultat pozitiv”, a afirmat Petrescu.

„Noi suntem conştienţi de valoarea adversarului. Antrenorul lor e de aproape cinci ani la echipă, îmi aduce aminte de antrenorul meu din Italia, Zdenek Zeman, tot din Cehia, care avea acelaşi stil de joc. E o echipă care face presing, care atacă, de aceea noi trebuie să facem un meci perfect şi în faza de apărare, şi în atac, pentru a scoate un rezultat pozitiv. Repet, când dai 40 de goluri în 9 meciuri acasă înseamnă forţă. Nu ştiu cine mai bate cu 6-0 sau 7-0 acum în Europa. Asta e realitatea, e statistica, nu inventez eu. Şi sunt conştient că va fi foarte, foarte greu”, a adăugat el.

Sursa: Agerpres

Distribuie:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

CITESTE SI

Tenis: Danielle Collins, în semifinale la Roma (WTA)

Jucătoarea americană de tenis Danielle Collins (30 ani), numărul 15 mondial, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului WTA...

Atletico Madrid prinde loc în Liga Campionilor după un hat-trick reuşit de Griezmann

Atacantul francez Antoine Griezmann a reuşit un hat-trick pentru Atletico Madrid în partida câştigată pe terenul "vecinei" Getafe,...

Fotbal: Celtic Glasgow este campioana Scoţiei

Echipa Celtic Glasgow a cucerit pentru a 54-a oară în istoria sa titlul de campioană a Scoţiei la...

Juventus Torino a câștigat Cupa Italiei, a 15-a din palmares

Echipa Juventus Torino a cucerit pentru a 15-a oară în istoria sa Cupa Italiei la fotbal, învingând în...